Dobrý deň maminy. Mám 5 mesačnú dcérku. Skoro 4 mesiace bola kojená. Od vtedy papá Nutrilon HA 1, k tomu jej dávam protiotika, D vitamín máme od narodenia ten istý. Začali sme skúšať aj mrkvu a batat. Papala tak každé 3-4h 150ml. Všetko OK. Posledný týždeň sa mi nezdá. Vypije ledva 120ml, niekedy vygrcne takú ako keby vodičku aj po hodine - dvoch od papania. Čaj ani voda úspech nemá. Je taká nesvoja. Neviem či je to mliekom, zubkami alebo to robí to teplo. Mali ste niečo také? Ďakujem 😊
@deti95060810 no aj to. Kaká viac krát za deň, raz je zelená a raz taká oranžovo-žltá stolica.
castejsia stolica/skor hnacky, nechut k jedlu celkovo (aj mlieko) - to boli priznaky iducich zubov aj u syna. Um by som kvoli tomu nemenila
Myslim ze to bude zubkami,mame podobne odbdobia ked nechce papat
Zelena stolica pri HA mlieku je normálna. Po akom čase od zavedenia mlieka a od batatu a mrkvy začalo grckanie. My sme mali bezne obdobia kedy proste vypila menej mlieka. Trvalo dlhšie, iné kratšie. A treba sa poradiť s pediatrickom o zmene mlieka
mne vždy deti pri zúbkach papali menej....a syn mal ako bonus aj ťažké a dlhotrvajúce hnačky...