Málo mlieka

85miska
1. jún 2023

Ahojte. Chcem sa spýtať či je možné ze babo zvracia a grga veľmi veľakrát aj z toho ze pije malo mlieka. Za týždeň ma 4 mesiace a aj ked je to moje druhé dieťa ja neviem čo s ňou mám robiť. Myslela som ze ma reflux pije AR mlieko. Často zvracala skúšala som stále menej dávať a častejšie. Lenže ona mi vypila 60 ml príšerný plač myslela som ze chce odgrgnut a prejde plač. Aj párkrát prestala plakať uspavanie príšerne s plačom. Časté budenie nespala dlhšie ako hodinu trebalo ju dvíhať odgrgla vyvrackala. Dávala som jej 120 to iste plač vrackanie. No dnes už som nato nemala nervy počúvať ten plač ked vypila 120ml spravila som jej ešte 90 vypila a zaspala. Spi už hodinu takže vypila 210 a nevracala. Takže moja otázka je ze mihla zvraciat aj z toho ze pila malo mlieka a pri odgrgnuti sa jej aj to trošku čo mala v brušku vrátilo?

kitycat
6. jún 2023

Ahoj, ja som si vsimla na mojej, ze ked obcas velmi place tqk sa aj dogrcka. Kope nozkami a adi si aj stlaci brusko 😕

anina2326
11. jún 2023

@85miska ahoj, po papani si ju davaj cez plece mozte vyskusat aj polohu na levika to by ju malo utisit .
u mojho to bolo podobne po jedeni alebo aj pocas plac taky ze koniec odgrgol, grcol . nakoniec to bolo palenie zahy z refluxu . najépsie by bolo konzultovat to s pedi a nenechat sa odbit vsak ona neni s nou cele dni . ja som davala na na tu zahu gastrotuss po 2,5 ml 2x denne . po 3 dnoch bol plac prec 😊

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz