Mali ste problém s Nutrilonom 1?

katinka833
21. sep 2024

Ahojte, mamicky nemali ste problem s UM Nutrilon1?
Uzivame 3 tyzdne mali sme koliku v podobe zapchy a teraz mame opacny problem 🥲 , uzivame aj pravidelne probiotika, skusili sme zmenit dojcensku vodu ale stale to pretrvava. Uvazujem nad zmenou UM ale mam obavy ci to sposobuje ten Nutrilon ..

miskamisiq
21. sep 2024

@katinka833 my sme problém nemali a už sme na 3ke Nutrilon. Používali sme od začiatku Lucku, probiofix baby a pred jedlom sabsimplex.

kolobezkabicykel
21. sep 2024

@katinka833 ahoj, áno mali sme to presne ako vy. Najprv vyhovoval, po 2-3 týždňoch zápcha, plac a hrozne kakanie. Neskôr nám Dr predpísala nutrilon anticolic, ten tiež nesadol. Teraz máme Beba Sensitive Expert Pro a sedí dokonale. Dobre kaka, nemá už problémy. 🙂🙂🙂

gejb
21. sep 2024

@katinka833 u nás všetko bez problémov.

anavixy
21. sep 2024

Nevyskusas, nevies.. ja by som skusila zmenit. Kazdemu sadne ine mlieko, 100 detom nemusi robit zle a tvojmu moze. 🙂 Opacny problem je ale naozaj problem? Nie je to len normalny stav co sa po zapche zda nenormalny? Probiotika ste nemenili?

really8
21. sep 2024

@katinka833 maly problem nemal a ja uz vobec (vies ze ste oddelene bytosti?)

deny9943
21. sep 2024

@katinka833 Dcera bola na Nutrilone úplne perfektne ho tolerovala. Teraz syn z Nutrilonu grckal. Z Kendamilu ho zapekalo. Každému dieťatku vyhovuje niečo iné. Presli sme so synom na Bebu a problémy sa upravili. Skúšajte, kým nenájdete to pravé.

janababana
21. sep 2024

@katinka833 tie prve tri mesiace to zial byva s babatkovskym bruskom obcas tak, ako pises. My sme pri nutrilone ostali, aj pri vigantole a biogaie (tu sme ale davali tusim 5kvapiek na cely tyzden)

xxemma
21. sep 2024

Skus ked tak nutrilon HA je lepsie stravitelny. Ta riedka stoluca moze byt aj ked je uz vela probiotik.

ajda14
21. sep 2024

@katinka833 Pri prvom dieťaťku sme najskôr mali Sunar (aké dávali v pôrodnici), ale museli sme prejsť na Nutrilon. Ten sme mali až po trojku 😉 Pri druhom som hneď od začiatku dávala Nutrilon, však dobrá skúsenosť, ale nesadlo práve pre problémy so stolicou, tak odskúšaný Hipp a už sme na trojke. Tak z vl. skúsenosti viem, že každému vyhovuje iné 😉