Ahojte, mamicky nemali ste problem s UM Nutrilon1?
Uzivame 3 tyzdne mali sme koliku v podobe zapchy a teraz mame opacny problem 🥲 , uzivame aj pravidelne probiotika, skusili sme zmenit dojcensku vodu ale stale to pretrvava. Uvazujem nad zmenou UM ale mam obavy ci to sposobuje ten Nutrilon ..
@katinka833 ahoj, áno mali sme to presne ako vy. Najprv vyhovoval, po 2-3 týždňoch zápcha, plac a hrozne kakanie. Neskôr nám Dr predpísala nutrilon anticolic, ten tiež nesadol. Teraz máme Beba Sensitive Expert Pro a sedí dokonale. Dobre kaka, nemá už problémy. 🙂🙂🙂
@katinka833 u nás všetko bez problémov.
Nevyskusas, nevies.. ja by som skusila zmenit. Kazdemu sadne ine mlieko, 100 detom nemusi robit zle a tvojmu moze. 🙂 Opacny problem je ale naozaj problem? Nie je to len normalny stav co sa po zapche zda nenormalny? Probiotika ste nemenili?
@katinka833 maly problem nemal a ja uz vobec (vies ze ste oddelene bytosti?)
@katinka833 Dcera bola na Nutrilone úplne perfektne ho tolerovala. Teraz syn z Nutrilonu grckal. Z Kendamilu ho zapekalo. Každému dieťatku vyhovuje niečo iné. Presli sme so synom na Bebu a problémy sa upravili. Skúšajte, kým nenájdete to pravé.
@katinka833 tie prve tri mesiace to zial byva s babatkovskym bruskom obcas tak, ako pises. My sme pri nutrilone ostali, aj pri vigantole a biogaie (tu sme ale davali tusim 5kvapiek na cely tyzden)
Skus ked tak nutrilon HA je lepsie stravitelny. Ta riedka stoluca moze byt aj ked je uz vela probiotik.
@katinka833 Pri prvom dieťaťku sme najskôr mali Sunar (aké dávali v pôrodnici), ale museli sme prejsť na Nutrilon. Ten sme mali až po trojku 😉 Pri druhom som hneď od začiatku dávala Nutrilon, však dobrá skúsenosť, ale nesadlo práve pre problémy so stolicou, tak odskúšaný Hipp a už sme na trojke. Tak z vl. skúsenosti viem, že každému vyhovuje iné 😉
@katinka833 my sme problém nemali a už sme na 3ke Nutrilon. Používali sme od začiatku Lucku, probiofix baby a pred jedlom sabsimplex.