Mala by som svojim deťom davať do mlieka proteín ? Malý ma rok a pól
@janculikpotocka samozrejme ze nie. Preco by si vobec chcela?
@janculikpotocka Iba ak chodia do posilky 🤦
@barbora0308 😂😂
Za akym ucelom?
tak porozmyslaj, bielkovina = protein. Mlieko. Male dieta. Myslis, ze treba davat extra "proteiny" malemu dietu do jedla?
Nečítaj blbosti potom sa nemusíš pýtať.
@janculikpotocka a to akože prečo chceš robiť?
Aj creatin na rast svalov a ešte BCAA. Ak potrebujú aj schudnúť tak L-carntine. 😂
Protein su bielkoviny, ak jedava maso, mliecne vyrobky, vajcia, orechy, zeleninu, strukoviny, mal by mat dosť bielkovin aj bez praskoveho proteinu.. a teda taketo umele praskove bielkoviny by som mu vobec nedavala
preboha to mas odkial??? Male deti potrebuju skor tuky a cukry (nie cukor). Tusim sa odporuca nieco ako 30g belkovin denne...
@janculikpotocka to ti kto poradil?jasne ze nie
@janculikpotocka Jasne, aspoň kilo proteinu denne dpč :D A po mesiaci im môžeš dať nosiť ytongy na stavbe, budú mocní :D
Ešte k tomu pridaj 2g taurinu a 1000mg kofeinu. To im určite pomôže. :D
@thirstymonk 👍👍👍 nosit ytongy. You made my day 🤣🤣🤣
Tento prispevok radim tym podarenejsim ako segedin pre 6 ci 8mes a pod.
Nie, staci ak pocas dna papa jogurty, maso, vajicka.
aj anaboliká
uff, som zvedava odkial takato otazka...co ta k nej vedie...protein piju/jedia sportovci
Ak im chces zničiť obličky tak dávaj
Ale presne toto je biznis dnešnej doby. Pozri si náhodne video na štýl "čo som dnes jedla" a v 90% si proteín sype do kaše, smootie a kadakde. Potom ľudia vidia proteínové jogurty, pudingy, tycinky, chlieb, proste obycajný odžub a ľudia majú potom pocit, že čo nieje proteínové, tak nieje ani zdravé. A pritom je to obyčajná bielkovina a v obyčajnej fazuľovej polievke jej máš viac ako v tom špeci proteinovom pudingu...
Normálne, pestro stravujucemu človeku bohaté stačia bielkoviny z jedla, nemusí si sypať žiadne zázračné prášky...
Normalne maleho sypaca zrobit z decka 😂😂😂
cerstva registracia, to tu zas krmime trolla..
toto počujem prvý-krát ...