Ahojte dávam môjmu synčekovi biogaiu a vitamín D môže mať od toho zelenú stolicu?
@meggy19 nie, skôr z UM?
@meggy19 pri ha mliekach byva, ak aj kojene a len dokrmovane je otazne, ci je spravna technika kojenia, no moze to byt aj signal niecoho ineho. Inak je ok? Brusko neboli? Placluvost ci spanok ok?
@vmatuscinova nekojim dávam len umelé mlieko a dosť veľa plače cez deň hoc neviem kvôli čomu bruško ho neboli lebo dosť často snim cvičím a rúčky nôžky sa mu krásne spojia ...cez deň mi dosť málo spí ...a už som mu dala zrobit výter a všetko je ok
@meggy19 naša dcérka má tmavozelenu stolicu z UM, ktoré pije. Najprv som sa zľakla, ale keďže jej mlieko robí dobre a pekne z neho priberá tak pani doktorka povedala, že to je jej prirodzená stolica takáto, že sa nemám obávať. Brusko občas boli, ale je to oveľa lepšie, ako bolo predtým, kým sme prešli na toto UM, ktoré papa teraz.
@zofia_15 môj nemá tmavozelené taku skôr svetlejsiu zelenú a aj žltú má a tiež pije len umelé mlieko a ma aj koliku tak rozmýšľam či nie od toho že ma kŕče a kvôli tomu ....tak dúfam že snáď aj on má len kvôli tomu zelenu a že časom sa úpravy to ...ale teraz mi dajak začal vystrájat pri jedeni
@meggy19 ak chcete mam tu skupinku pre deti s kolikou, pridam vas;) vrnujem sa tymto detickam odkefy mal mladsi syn problemy
@vmatuscinova dobre kludne môžte má pridat
@meggy19 určite nie, vitamín D berieme 9 týždňov a bio gaiu 7 a žiadna zelená stolica.