Má niekto skúsenosti s mliekom BEBA sensitive?

moncicip
8. dec 2011

Ahojte mamicky. Mate niektora skusenosti s tymto mlieckom? Chutilo vasim detom? Ak ano ako nan reagovali a ak nie ake mliecko ste davali potom?

klarikag
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syrik
31. júl 2012

My sme ju mali, lebo našej nesadol Sunar Nudradefens a odvtedy kľud...akurát teraz pomaly skúšame prejsť na Bebu HA...

eemmaa
31. júl 2012

maly mi ho nechcel papat tak sme sa museli vratit na bebu ha

nili
9. aug 2012

Ahoj, dcera sa narodila skor, preventivne sme mali vsetky mliecka sensitive. Bebu resp. Junior 2 + pijeme dodnes, mame 27 mesiacov. Nemali sme nikdy ziadne problemy ale pouzivame anticolic flasu Mam. Maximalna spokojnost s Bebou! 🙂

zanetka1979
23. aug 2012

Ahoj, my sme s ňou nemali dobré skúsenosti, sadla nám BEBA HA 1 premium - absolútna spokojnosť. 🙂

ferino2012
28. dec 2015

Stary clanok ale ak to ma niekomu pomoct tak si to najde 🙂
Ja bebu sensitive ODPORUCAM !!!
Presli sme cez 3 mlieka ktorej nasej malej nesadli... A to jednotka na trhu veloce odporucany Nutrilon. Poviem vam ani jeden nutrilom nemal taku ,,dobru" chut ako Beba sensitive... Nie ze by to bolo chutova bomba ale lepsia nez tie predtym...
Okrem ineho sme mali koliku na co toto mlieko pomohlo.. (Iba toto a coliprev )
Pozor jedine na to ze stolica bola zelená alebo tmavo zelena niekedy az do cierna ale je to ok kvoli zvysenemu zelezu v mliecku, farba sa upravila pri zavadzani prikrmov...Ozaj a stolica zapacha strasne, proste strasny smrad inay ako pri inych mliekach...
Za mna proste ANO !!!!!!!