Má dieťa na umelom mlieku kakať každý deň?

a_dam
11. sep 2017

Zdravim, mam 4mesacnu dcerku. Papa MM avsak na noc som zacala davat babylove bio. ( menej mliecka mam ) Moc jej nechuti, vypije 30-60ml. Doteraz z MM kakala obcas- raz za 4/5dni. (Pokial viem, je to normalne) ked som zacala davat babylove, bolievalo brusko,kakali sme s pomocou rektalnej rurky. Bolesti presli, zacala ho celkom dobre znasat, poprdka dobre ( smradlave prdiky ),ale NEKAKA. Nemam pocit,ze by ju to vsak trapilo. popuci sa, ale nejak neplace, nema krce....mam to riesit? Nemala by z UMu kakat kazdy den? Zaujima ma,ci sa najde niekto, kto je na tom podobne. Dakujem

pininka
11. sep 2017

@a_dam ked aj kojis aj davas umele,mozno crievka potrebuju cas aby sa nastavili. Mne takto maly nekakal z nutrilonu, doslova ho zapekal. Presla som na ine mlieko a v pohode uplne.

silesias
11. sep 2017

Ked ju brusko neboli, ja by som neriesila, vypije v noci velmi malicko umeleho. Kym sa to nazbiera v ciervkach z tak maleho mnozstva asi potrva. Moj tak kym si zvykol, ked som zacala prikrmovat normalnou stravou nekakal aj niekolo dni, popri tom som kojila a tym prikrmom tiez moc nedal a brusko ho nebolelo.

a_dam
autor
11. sep 2017

@pininka ved toto,ze my sme skusili uz nutrilon,bebu,sunar (ukrutne bolesti bruska, krce)
Z Tohto mliecka ju nebolka. Len ma to kakanie trapi. Ale snad sa to rozbehne 😕

a_dam
autor
11. sep 2017

@silesias
Zo zaciatku ju bolelo brusko a chcela, ale nemohla sa vykakat. Tak som jej rurkou pomahala. Stolica bola husta...ale ked sa nestazuje,snad to nebude problem....

silesias
11. sep 2017

@a_dam ani moj nemal problem vobec, ako plne kojeni kakal raz za tyzden a potom ked som presla na prikfmy to iste, no problem nemal, nepucil sa ani nic len presne smradlave prdiky. Mozno skus trosku slivkovej stavy ( len lyzicku ci dve alebo dostat take stavy od hipp myslim ze su od 3.mesiaca treba kuknut ) ale kedze moc nespapa nema z coho kakat a tvoje mliecko spotrebuje cele. Mozno vyskusaj tu stavu ak uz mala problemy.

a_dam
autor
11. sep 2017

@silesias
Kde ju kupim? Inak skusala som uz aj vyvar z ovsenych vlociek a nic...

pininka
11. sep 2017

@a_dam tak uvidis, snad si zvykne. Mne vravela aj detska ze niektorym detom to dlhsie trva. Stredny syn ked sme presli na kravske dlho hnackoval,nevedel si zvyknut, nakoniec mu ale aj tak na gastre zakazali.

silesias
11. sep 2017

@a_dam normalka aj v tescu pri vyzivach to mavaju, take male asi 0,3l sklene flasky a nich je i napisena ze ta slivkova ma dobry plyv na toto.

misulie
12. dec 2018

hojte baby prosim vas mam taky problem maleho “ “kojim” mojim mliekom z flasky, vypije cca dve 120ml flasky mojho mlieka za den a ostatok ho dokrmujem babylove1. Ked pije z prsa tak je nervozny asi mu to ide tazko alebo ani nevypije tolko. Preto netrapim ani jeho a ani seba a odstrekujem. Má 7 týzdnov a nasa doktorka mi hovori ze pije hrozne vela ze ho prekrmujem a ze mu roztiahneme zaludok...Ale co mame robit pre pana jana ked je nespokojny led sme mu davali tak 90ml? ...a dojedol sa potom na tych 120 a uz bol klud.... niekedy ale vecer vypije tych 120 a potom este pyta niekedy sa nejde dojest....vypil uz raz aj 190 a spal skoro celu noc..... hadam doeta vie kedy ma dost a kedy nie ked je najedeny vypluva flasku a ked nie papa stale.... co nato poviete ? povedala mi aby som mu davala len tych 90ml a keby daco tak potom este caj... a pribral za mesiac 1100g... vraj strasne vela ale aj narastol...7cm... poradte inak mame problem aj s kakanim :/ a sem tam s bruskom...vraj to moze byt aj preto ze vela vypije... ale vo ked je hladny ? co mu nemam dat ?dakujem