Zdravim, mam 4mesacnu dcerku. Papa MM avsak na noc som zacala davat babylove bio. ( menej mliecka mam ) Moc jej nechuti, vypije 30-60ml. Doteraz z MM kakala obcas- raz za 4/5dni. (Pokial viem, je to normalne) ked som zacala davat babylove, bolievalo brusko,kakali sme s pomocou rektalnej rurky. Bolesti presli, zacala ho celkom dobre znasat, poprdka dobre ( smradlave prdiky ),ale NEKAKA. Nemam pocit,ze by ju to vsak trapilo. popuci sa, ale nejak neplace, nema krce....mam to riesit? Nemala by z UMu kakat kazdy den? Zaujima ma,ci sa najde niekto, kto je na tom podobne. Dakujem
Ked ju brusko neboli, ja by som neriesila, vypije v noci velmi malicko umeleho. Kym sa to nazbiera v ciervkach z tak maleho mnozstva asi potrva. Moj tak kym si zvykol, ked som zacala prikrmovat normalnou stravou nekakal aj niekolo dni, popri tom som kojila a tym prikrmom tiez moc nedal a brusko ho nebolelo.
@a_dam ani moj nemal problem vobec, ako plne kojeni kakal raz za tyzden a potom ked som presla na prikfmy to iste, no problem nemal, nepucil sa ani nic len presne smradlave prdiky. Mozno skus trosku slivkovej stavy ( len lyzicku ci dve alebo dostat take stavy od hipp myslim ze su od 3.mesiaca treba kuknut ) ale kedze moc nespapa nema z coho kakat a tvoje mliecko spotrebuje cele. Mozno vyskusaj tu stavu ak uz mala problemy.
hojte baby prosim vas mam taky problem maleho “ “kojim” mojim mliekom z flasky, vypije cca dve 120ml flasky mojho mlieka za den a ostatok ho dokrmujem babylove1. Ked pije z prsa tak je nervozny asi mu to ide tazko alebo ani nevypije tolko. Preto netrapim ani jeho a ani seba a odstrekujem. Má 7 týzdnov a nasa doktorka mi hovori ze pije hrozne vela ze ho prekrmujem a ze mu roztiahneme zaludok...Ale co mame robit pre pana jana ked je nespokojny led sme mu davali tak 90ml? ...a dojedol sa potom na tych 120 a uz bol klud.... niekedy ale vecer vypije tych 120 a potom este pyta niekedy sa nejde dojest....vypil uz raz aj 190 a spal skoro celu noc..... hadam doeta vie kedy ma dost a kedy nie ked je najedeny vypluva flasku a ked nie papa stale.... co nato poviete ? povedala mi aby som mu davala len tych 90ml a keby daco tak potom este caj... a pribral za mesiac 1100g... vraj strasne vela ale aj narastol...7cm... poradte inak mame problem aj s kakanim :/ a sem tam s bruskom...vraj to moze byt aj preto ze vela vypije... ale vo ked je hladny ? co mu nemam dat ?dakujem
@a_dam ked aj kojis aj davas umele,mozno crievka potrebuju cas aby sa nastavili. Mne takto maly nekakal z nutrilonu, doslova ho zapekal. Presla som na ine mlieko a v pohode uplne.