Ktorý Nutrilon je lepší?

popykiller
16. feb 2011

ahojte prosim vas kto mi moze poradit?
mam taky problem dcérka ma 3 tyzdne a v podstate od mala jej davam nutrilon lebo nemam mliecko. Zo zaciatku to bol nutrilon 1 a teraz pouzivam nutrilon ha. Neviem ktorý je lepsi pretoze mam pocit ze po tomto ha sa mi stale puci a je dost nekludná pri spani. Po nutrilone 1 mi zas vrackala skoro cele mliecko tak skuste mi poradit co jej mam davat aky nutrilon alebo co by jej pomohlo. Do nutrilonu ha davam aj espumisan.

zajo79
16. feb 2011

ani si mlieko nemala vobec?

mija777
16. feb 2011

HA Nutrilon je hypoalergenne mliecko,my sme ho davali tiez koli tomu,ze tato je alergik.No ak vam ho doktorka neodporucila,tak mozes davat akekolvek mliecko,ktore malej vyhovuje.Ak jej nevyhovuje Nutrilon,skus BEBU (aj ta asi existuje HA),Hami...je viac druhov mliecka,len treba najst take,ktore jej bude vyhovovat.

pepsyna
16. feb 2011

@popykiller skus vymenit znacku, ked jej nutrilon nerobi dobre-nam tiez nesadol, presli sme na HIPP PLUS a sme spokojni

tami_tami
16. feb 2011

pozri na stranku nutrilonu - na tie pociatocne mliecka cize jednotky - tych mliek je viac (extra, comfort) nemusis hned menit znacku ale skor nez zmenis ci uz v ramci nutrilonu mliecko ci za inu znacku tak by som sa poradila s lekarkou - na kazde dietatko zaberie nieco ine a nez viackrat menit a skusat podla skusenosti mamiciek tak radsej sa poradit s lekarkou 😉
http://www.nutrilon.sk/sk/dojcenske-mlieka/kmle...

popykiller
autor
16. feb 2011

dakujem za rady.ň
s doktorkou som to uz konzultovala a kedze mi mala grcala od 1 tak mi poradila Ha. Ani ja ani manzel nie sme alergicky takze neviem ci dalej pouzivat Ha. Mam pocit ze sa viac puci ako od jednicky. Prdkanie a piskanie a kakanie mame v celku v pohode. I ked sa nevykakame stale po jedle ak sa vykakame tak mame peknu horcicovu prazenicu. No neviem mam skusit este raz tu 1 a davat do neho espumisan?

simisi
16. feb 2011

aj mne mala grckala obycajny nutrilon,presli sme na nutrilon AR 1 a je dobre.Aj ked ju bolievalo brusko/riesili sme espumisanom a probiotikami/

hojsina
18. feb 2011

ahojte,nas maly stale vygrciaval mliecko a tak nas doktorka poslala na ultrazvuk zaludka a zistilo sa ze ma reflux (mali sme prist na lacno a flasu mliecka zo sebou aby lekar vydel ako mu to steka do zaludka) a ze je treba aby sme mu davali do 6.mesiaca.
Doktorka nam ho musi davat na recept a poistovna nam polovicku preplaca.
Zatial som velmi spokojna, maly ma 5 mesiacov tak este mesiac vydrzime potom skusim ine.
Nastastie po nom nemame ziadne problemy s naduvanim. 😉 🙂

usiko
19. feb 2011

no, nam mala vracala Nutrilon 1 od nas, tak sme jej zacali kupovat madarsky nutrilon, Milumil 1 optima, je hustejsi, takze prestala vracat....

bumbuska
25. aug 2011

@popykiller Nutrilon HA nie je proti grckaniu.....na to je Nutrilon AR. Moja dcerka mala tiez reflux ale po AR ju strasne zapekalo, tak som je to riedila 50:50 - obuc Nutrilon a Nutrilon AR......