Ktoru znacku um povazujete za najkvalitnejsiu a najlepsiu na trhu?
Môj má od narodenia Bebu a sadla mu, takže sme iné ani nemuseli skúšať.🙂
Každý napíše to "jeho" . Nám vyhovuje Sunar
najlepsia znacka na svete neexistuje- okrem materskeho .. umele je umele a treba skusat ake malemu sadne .. co je dobre jednemu nemusi sediet druhemu ... a je rozdiel jedna znacka na sk a ta ista inde vo svete ...
Nám vyhovuje Nutrilon 1 🙂 nezapeka z neho nášho drobca
dcéra mala a aj má Nutrilon..a tiež sme s ním nemali problémy...takže sme neskúšali iné...ale záleží od konkrétneho dieťaťa, lebo čo robí dobre jednému nemusí robiť druhému
Nám Nutrilon zapekal ale rýchlo prešiel na stravu,takže už len pri uspati maval a to zvladal.
Uf... z nadpisu som mal najprv pocit že to bude o tuzemaku...
@nikpa pripájam sa
Sunar zapekal nutrilon zapekal beba premna top.
Za mňa Kendamil 🙂 spokojnosť veľká
U nás Beba neskutočne hnačky a Sunar zápcha
@stela1996 hipp
Hipp, iné mi deti ani nechceli piť.
Pri prvej dcérke som kúpila Nutrilon -príšerne zapchy mala. Tak mi v lekárni poradili Francúzske mliečko a už som nemenila ani pri jednom dieťati - aspoň pre moje deti bolo najlepšie 🙂
@erikad82 tak isto u nas France lait 😉
Každému bábätku vyhovuje iné mlieko😉vyskúšala som ich pre dcéru až až.. Aj tak uznávaný Kendamil Bio Organic aj Kendamil klasický ale vodnato z neho kakala a bolelo ju brucho ale za to fakt krásne voňal a aj jej chutil. Nakoniec sme skončili pri Nutrilon Profutura a za mňa super😊napríklad syn bol iba na Hipp Bio combiotic a jemu sadlo takže to fakt ťažko povedať.
ž@stela1996 Vôbec nezáleží na niekoho názore čo považuje za najkvalitnejšiu značku, podstatný je názor drobca😉tomu to UM musí zachutiť a nerobiť mu problémy.....to je taká otázka ako opýtať sa ktoré mlieko je najkvalitnejšie - Rajo? Coop mlieko? Ale k veci - čo sa týka UM lekári v nemocnici odporúčajú Nutrilon ale veľa deťom robí problém😉treba jednoducho vyskúšať, ktoré dieťaťu "sadne"....