Ahojte maminky chcem sa opýtať či mlieko na reflux môžem dávať aj bez vyšetrenia u gastro, (kým sa objednáme a pojdeme tam) a aké značky umelých mliek majú tie AR proti refluxu a s ktorými máte skúsenosť a akú? dakujem za radu..
@zuzioli ja som bola teraz na gastre v domienke spolu s pani doktorkou ,že máme reflux,ale sono ukázalo ,že sme plný vzduchu (plyny) a tak sme dostali rekt.rúrku ,espumisan a sirup Gastrotus baby -keby sa to celý deň neupravovalo tak na noc dať 1-2ml,lebo tie plyny spôsobujú vracanie a aby sa niečo aspoň v noci udržalo a začal priberať.Na tvojom mieste by som šla sa objednať a tvrdila ,že je to akútne ,aby ti poradili. Veď tam malej sonom rýchlo zistia prečo blinká,vracia. Bolo by to naškodu keby si ju liečila na reflux a mala by plynatosť.
ahoj, my sme toto riesili v decembri a kedze to moze predpisat len gastro lekar tiez sme si kupili sami prv sme mali nutrilon AR ale nerobil mu dobre, tak sme presli na humanu AR, prv sme mali sunar ale ten antirefuxne mlieko nema a tiez sme sli az do kosic, bo u nas mali volne az v januari tak vies ako som tuzila zazivat ten plač a trapenie este dalsi mesiac bo maleho zrejme aj zaha palila, my sme mali aj plyny ale mame aj stredny reflux, uz som chcela pomaly prejst na normalne lebo kazlai pouzivat do 3m AR mlieko ale hned ako sme mu dali sa zgrcal tak sme sa vratili k AR mlieku
my sme uzivali nutrilon ar a sme velmi spokojni,do nejakeho 12 mesiaca ho preplaca poistovna,teda viac ako 50 percent.odporucam!
my sme mali nutrilon AR do roka sa da aj na predpis a mala ho pije este aj dnes vecer pred spanim a cez vikend aj cez obed a ma ho rada hoci uz ma 3 roky a 6 mesiacov
@zuzioli my sme mali nutrilon AR1 a bol v pohode, ale ako sme presli na AR2 koniec....brusko bolelo, koliky, nemohol sa vykakat.....
tak sme presli na Hipp, ten je super, ale riedky, tak nakoniec zahustujeme nemliecnou kasou 😉 stoji to ovela menej ako AR mlieka a Hipp mu vyhovuje, tak preco menit? 😉
su len dve hlavne nutrilon AR 1 a beba AR 1. my mame masivny reflux, nepomahali nam ani ARka ani sirup gastrotuss ani nutriton, skoncili sme v nemocnici, lebo sa az mala dusila. ak by si mala zaujem poslem ti BEBA AR lebo nam ostali dve krabice a chcem to darovat. nech to niekomnu pomoze. mozes to davat aj bez receptu ale potom treba ist lekarovi aby vam to potvrdil. len si daj pozor, tie mliecka velmi zapekaju kedze su hustejsie. takze treba davat aj kvapky espumisan alebo sam simplex a pod. ak by si mala zaujem napis IP, pa
my sme používali Beba AR pre druhú dcéru, poisťovne to preplácali len do 5 mesiacov, bolo to velmi drahé, ale oplatilo sa, velmi pomohlo. po 7mom mesiaci sa jej reflux upravil sám
Moja malá po Nutrilone AR vracala nonstop.. Pomohlo nám France Lait AR.
Ahoj ja som pri oboch deťoch používala Nutrilon Ar a negrckali. u malého som chodila kupovať do madarska milupa milumil AR bol cenovo výhodnejší
Nutrilon anti reflux alebo zahustit klasicke mlieko
@kokorunecka Mohla by som ta poprosit o info o mliecku FL AR.Pri nutrilone ste nemali problem z kakanim?My hrozny tak chcem skusit FL AR.Nezapekalo vas pri nom?Tiez sa tak hrozne napeni pri miesani akonutrilon.Sak tolko vzduchu sa musia nahltat.
@sweeti Ahoj.
FR malú nezapekalo, ona Nutrilon nemohla skrz to,že aj napriek označeniu AR ho vždy vyvrátila.
Už je dávno,ale mám pocit,že nejak extra nepenilo.
Nutrilon Ar my sme používali lebo sme mali reflux ,nam velmi pomohol.
Humana AR a Novalac AR sú top! Chod po značkách nie až tak dostupných.
My mame bebu ar
My mame Hipp AR spokojnost...Beba Ar nam robila problemy s kakanim a bolelo brusko...
moj maly pri refluxe pil nutrilon AR a znasal ho dobre. predpisala nam ho detska lekarka, nemuseli sme na gastro.
ahojte.Mame doma mesacne babo a kupili sme mu nutrilon ar..ale mam picit, ze je dist huste..peniste a musi dost tahat a zaspava.Mali ste to aj vy, alebo ste mu dalu cumlik 2 s vetsini dierkani ?
Ahoj,kazde mliecko ma svoju AR verziu 🙂 Najznamejsie je od Nutrilonu,Beby,nas maval place po nakrmeni,som myslela ze skryty reflux a doktorka mi na skusku predpisala Nutrilon AR,ale to mliecko nasmu nesadlo...sice po krmeni neplakal,ale zato nemohol odgrgnut a bolo mu z neho tazko...ono to mliecko je huste a ked ho zarobis sama pena.....ak ti moc nevracka,radsej by som to riesila polohovanim po krmeni...porad sa s doktorkou...mozes ho mat na predpis,vyjde o moc lacnejsie,akoby si ho mala kupovat....