Ktoré umelé mlieko je najlepšie? Na ktoré nemôžete dopustiť? Ďakujem.
@leona1234 to je individualne, kazdemu sadne nieco ine ….. nas ma od zaciatku kendamil, menili sme len z organic na normal a sadlo nam
@leona1234 Loulouka
Kazdemu babu sadne nieco ine .moja bola od narodenia na Bebe 🤷🏼♀️
Ked zacali prikrmy som menila na Hipp lebo som myslela ze z bebe ju zapeka(zle myslela)a to horky hnus bol🤢 tak naspat Beba😂
@hennyinnsbruck ktorá Beba je klasika?
@leona1234 ja zijem v at neviem ake mate na svk.od narodenia Beba Pre je to u nas ziadne hypoalergenne klasika proste
moja ma od narodenia ma Bebu Comfort 😊
My sme mali od narodenia Bebu optipro obycajnu
Mya sme.skusili viacero a zapasovalo France lait, ostatne zapekali a robili problemy. Je to velmi individualne.
@leona1234 môj mal po Bebe neskutočne hnacky, stále plakal a bol nervózny, nechcel ani spinkať. Zmenili sme na Nutrilon AR a odvtedy bol kľudný, spinkal a hlavne mal normálnu stolicu
Hipp bio combiotik. Jediné ktoré nám zabralo pri zapekani.
Sunar 🙂
@kaja0210 prepacte za otázku,nerozumiem az tak velmy po slovensky niektore slová,ale zapekanie je zápcha?Dakujem
@martina1503 áno zápcha 😉
Nám napríklad Hipp vôbec nesadol velmi ho nafukovalo, z nutrilonu hnackoval, baby love DM bol po hodine hladný momentálne sme na sunar premium vydrží 2hodky neviem či je to normálne ale napríklad kamoska dáva nutrilon ha a hovorí že maly v noci prespí aj 3-4hod , nám sa to nikdy nestalo😀
@leona1234 ja som mala obe deti na Sunar complex a ani pri jednom neboli problémy. Každému dieťaťu sadne niečo iné. Záleží aj od toho či ty alebo otec bábätka má alergie, či ma reflux, a ako mu sadne. Nedá sa to brať ako pravidlo, že jednému sadne tak bude super pre každé , druhé dieťa môže mať z toho istého mlieka veľké problémy.
Jasne že to záleží od dieťatka, ja mám kolégium tá má 3 deti a každému sadlo iné mlieko🤷🏻♀️
Za mňa jednoznačne kendamil organic
@leona1234 najlepsie je take, ktore sadne tvojmu dietatu. Ja som pri synovi nedala dopustit na France Lait. Vyskusal aj ine, toto mu sedelo
Ženy tak mi poraďte, mala je od piateho mesiaca na Sunar complex, kolo 9 mesiaca ju z ničoho nič začalo zapekať, že kaká stále bobky ako zajac...má 14 mesiacov, stále pije ten Sunar... gastro máme ok, dr. Nekazala meniť mlieko, uzivame pár týždňov duphalac ale nejak nám napomáha...a tak rozmýšľam, že jej zmením mlieko...nejaké proti zápche, len nechcem skúšať krížom krazom vsetkotak mi prosím poraďte...ďakujem.
@leona1234 jediné hipp bio combiotic mali sme nutrilon sunar beba všetko zapekalo