Dakujem vam za rady, skusili sme nutrilon, babylove, aptamilch a ziadne jej nechutilo😕
Nasa doktorka a aj jedna magistra mi vravela, ze naj k materskemu mlieku je chutou klasicky sunar. Vlastnu skusenost nemam
vsetky su pre nas dospelakov hnusne.Mojej napr. najviac bralo Hami
Sunar a potom hami
u nas boduje francuzske a aj pediatricka, ked sa ma pytala, ake malemu davam, povedla, ze dobry vyber, ze ma najblizsie chutou k materskemu. nutrilon a beba, tore donho v nemocke tlacili, nejedol vobec, necudujem sa, beba chutila ako pripalenina a nutrilon nespecifikovane
Chuťou najlepšie je to mlieko ktore dieťa v pohode spapa....kedze kazde dieťa je ine tak treba skušať čo mu sadne - mozno by som si skusila popytať vzorky mliek..niekedy posielaju...napr. tie čo si neskusila.My mame Nutrilon pro futura....skus ten Sunar - uvidíš. Ešte mas aj bebu, francuzke mlieko a teraz sa mi zdá novinka to Amilk...vraj je aj cenovo velmi dobré tak neviem....ako vravím skusila by som si popytať vzorky - v lekarni alebo napisať na stranky vyrobcov tých mliek...zvyčajne su ochotný.
1.miesto Sunar
2.miesto Hami
niekde medzi je Babylove : ) daktore boli dobre a daktore sme dali kurkam na dedinu..
2. najhorsie miesto Beba
1. najhorsie miesto Nutrilon
ine sme asi ani neskusali, nebolo treba
Mne maly pije hipp..a aj mne chuti🙂nie je to materske,ale je dobre..tiez som uz pozerala na tu novinku Amilk..cena dobra,za skusku by moz o stalo..
To,ktore chuti a vyhovuje tvojmu dietatu.
U nas po odstaveni to u syna bola Beba,obcas Hami, u dcery Hami.
všetky moje deti skončili na Sunare. a vyskúšali sme kde čo. suseda zas Beba. čo bábo to iná značka.
Nasa mala pije Bebu. A chuti jej. Vyskusaj a uvidis, co vam doma zachuti.
ked som deti odstavila, tak som davala sunar - mne samej pri ochutnani najviac chuti, nie je tam taka zelezita chut.. dcera pila celkom v pohode aj babylove, ale to mne moc nechutilo.. tak ale dolezite je dieta, nie ja 😅
Podla mna tiez najlepsie chuti Sunar, potom Hami.
najhnusnejsi je Nutrilon a Beba. Ale tak zase ani chut materskeho nie je ziadna vyhra 😀
no, za mna... neviem, ci chut je to , co by ta malo zaujimat...
Jeden priklad za vsetky.... mne povedala kedysi nasa skvela detska doktorka, ze French Lait detom chuti, lebo je v nom kvantum cukru a deti z neho casto velmi priberaju, ak maju vacsi apetit.. ze tomu aby som sa vyhla oblukom, kym sa da......
Odporucala nam vtedy Bebu HA, pri ktorej sme aj cely cas vydrzali a zostali. mala bola zdrava ako buk ,, nebyvala chora ani v skolke ....
Keby nevyhovovala, skusim ine, ale urcite bude to najsladsie a najchutnejsie na poslednom mieste, ide o ine vlastnosti, ktore by malo mlieko splnať , aby bolo hlavne kvalitne, s dobrym zlozenim 🙂 .
takze v tomto s nou suhlasim a budem sa toho drzať aj pri druhom babatku teraz po rokoch.
Ahoj, aj my sme mali pre vianocami podobný problém, skúsili sme niekoľko mliek, nič nechutilo. Jediné čo konečne zachutilo bolo Amilk Bifido, máme ho do teraz a sme veľmi spokojní, vyskúšaj.
U dcéry to bol do pol roka Nutrilon, od pol roka Beba.
U syna po odstavení kojenia jednoznačne zapasoval Sunar, od 7. mesiaca až doteraz ho papá bez problémov. Ani žiadne zažívacie problémy sme pri tom nepostrehli. A veľmi mu chutí.
ahoj my sme teraz na amilk bifido..dcere chuti (respektive pije to 🙂 ) a nema ziadny problem... pri prvom synov sme poskusali hadam vsetky mlieka co exituju, chutili mu, len nerobili dobrotu.
môj syn nemal problém vypiť žiadne umelé mlieko, ale pri niektorých mal problém s kakaním. Teraz pije Amilk bifido a aj mu chutí a nemá ani zápchu. Ja som ho ochutnala a je v pohode.
Sunar...od 15mes. sme pekne presli po kojeni a pijeme dodnes, uz mame 2,5r. Klasicke pouzivam len na varenie.
My sme skončili nakoniec s Hami - malý v pohode strávil, chutilo mu, zmizol mu ekzém a aj cenovo fajn.
Este tu nebola spomenuta jedna znacka. Humana. My sme na nej od narodenia a upla spokojnost. Sunar vracal, beba zapekala a s humanou sme spokojni.
Starsej chutil Sunar, pri mladsej to bolo tazsie, vyskala som rozne mlieka a ziadne nechutilo az teraz sme nasli mliecko co jej chuti, davam jej Amilk bifido.
My mame Bebu HA a je dobrá...ked zostane dačo cca 10ml tak dopijem ja 😂😂😂
no my sme zacali s BEBOU... musim povedat, ze chutovo je celkom chutna, neporovnatelna s chutou Nutrilonu, to bol humus... v 10. mesiaci sme presli na Babylove z DM a aj ta malemu chutí.... tak neviem, jedine skusat, co babatku zachutí... 🙂