Ktoré prvé umelé mlieko v Anglicku doporučujete?

janhe
30. aug 2014

Maminy v UK ktore ste kupili prve mliecko pre baby ... myslim zakladnu 1tku. Rozhodujem sa medzi Hipp first milk a Hipp hungry milk alebo medzi Cow a gate first milk alebo tiez hungry. Co je a ktore mam kupit? To najvhodnejsie a najmenej zavadne ...pre ktore by ste sa rozhodli vy?? 🙂

cinkatko
31. aug 2014

Ahoj, ja jsem u male zacala s Cow&Gate for hungrier babies a u maleho s Aptamil, ale blinkal mi po nem. Pote jsem zkusila ten Cow&Gate take a byl ok. Vseobecne jsou tady maminky s timto mlekem spokojene 🙂

marcelasladeckova
17. sep 2014

Aj ja som spokojna s cow&gate, pijeme comfort, maly ma 27 dni a 4,6kg, papa 120ml kazde 4 hodiny (v noci sa budi len 2x, niekedy spi aj 5hodin vkuse), kaka 2x za den a celkovo je spokojny. Predtym sme mali normalne prve mliecko od cow&gate a bolelo ho brusko. Skusali sme davat infacol ale nepomahal. Teraz s comfort mlieckom je to uz ok, nedavame ani infacol ani nic ine 🙂

radlinka
17. sep 2014

Ahoooj, kazde dieta je ine a kazdemu nieco ine vyhovuje, mozno si vystaci s materskym. My sme si nechali doniest vzdy Nutrilon a Nutrilon HA, kedze som alergik po dobu jedneho roka, potom som presla neskor na Aptamil, co je to iste ako Nutrilon len iny vyrobca. Objednavala som si aj z Belgicka a nebol problem. Skuste vyskusat Hipp 1st a potom ak bude babo viacej hladosko, tak prejdete na Hungry formulu. Niekto zacina s Cow and Gate a v pohode vyhovuje, iny pokracuje Aptamilom. Nam Aptamil vyhovoval uplne, maly krasne rastol a vsetko mu chutilo, aj sme super zvladli prikrmy, takze nebol ziadny problem len zo zaciatku mensie bolesti bruska, ale Espumisanom som to vyriesila. 😉

kayla_gombosova
24. jan 2018

Ahojte maminky. Onedlho sa sťahujeme do UK a akurát rozmýšľam nad mliečkom a plienkami. Dcérka pije Bebu optipro comfort 2 a plienky máme babylove z dm 🙂 viete mi prosím vás poradiť ktoré sú týmto mliekam a plienkami najpodobnejsie? Ďakujem 🙂