Prosím o radu maminky, s akým mliekom sú spokojné a dieťatko ho trávi dobre? Nutrilon, Sunar, Beba....? a pod
najlepšie dojčenské mlieko z umelých je také, ktoré zapasuje tvojmu malému 🙂
každému sadne niečo iné 😉
moji napr. obaja papali Beba, jeden H.A., malá antirefluxné
musíš vyskúšať, my to tu neporiešime 😉
najlepšie je to, po ktorom tvojmu dieťatu dobre trávi, chutí mu, nezapeká ho, nezvracia z neho a dobre priberá...na značke nezáleží 😉
kazda mamina ti odporuci to svoje odskusane. pre mna je top Sunar. pouzivala a pouzivam ho pri vsetkych detoch. niektore deti zapeka, ale mne ani jedno z piatich. aj lekarka mi povedala, ze som si vybrala najlepsie. od narodenia je sunar complex 1 a od pol roka prejdem na original. je chutnejsie a cenovo vyhodnejsie. v lekarni ho kupujem dve balenia za 12€.
v nemocnici davaju nutrilon
my máme pediatričku-gastroenterologičku a tá doporučuje Bebu HA
ja davam france lait, od 4 mesiaca a som spokojna, nezapeka ju, zasyti, negrcakala nikdy... Cena je toez super 6e, v akcii dokonca 4,80e
beba
no tu sa asi nedozvies konkretnu odpoved,musis vyskusat po ktorom mliecku bude babatko spokojne...ja davam Babylove z DM a sme spokojny obaja 🙂
Unas je najlepši Nutrilon
pri oboch sme začinali na nutrilone HA a comfort, kvoli možnej alergii a problemom s bruškom, no ako myslim že to vôbec nepomohlo, proste to bolo take obdobie, ked sme začali prikrmovať, zlepšilo sa to, odvtedy mam obe baby na Babylove mliečku, obe spokojné. A aj ja lebo nezaťaží tak peňaženku
ahojček, my sme na Nutrilone, na začiatku kým si bruško zvyklo ju zapekalo, také 2 dni, teraz už v pohode, len je dosť drahý, ale najlepšie je to, čo sadne malinkému - malinkej.
syn nutrilon,ale hrozne grcal z neho ,tak som prešla na sunar ..ten bol super ,hned mu sadol 😉 a dcera rovno sunar a uplne v pohode 🙂
Pri mojich dvoch deťoch som používala France Lait, všetko bolo v poriadku, mliečko im nerobilo problém, žiadne zapekanie a pod. 🙂
My sme od narodenia boli na mlieckach Topfer bio 1, nebol ziaden problem, hned sa chytil. Tiez sme presli bez problemov aj na Topfer bio 2 s onrdlho ideme na Topfer bio 3. Nemenila by som.
u nas jednoznacne vitazi Humana, nemecka kvalita a malej naozaj chuti, ziadne bolesti bruska, je fakt super a ma aj HA radu . davam ju od narodenia a nebol jediny problem.
U nas jednoznacne hami🙂 Nas beba velmi zapekala
Obe deti Nutrilon u nas.
najlepsie mlieko je to, ktore chodi tvojmu dietatku, nezapeka ho, nevracia z neho, nas krpec si oblubil amilk bifido, treba vyskusat a sama zistis.
Žiadne.
Zakladatelka temy sa pýtala, ktoré mlieko ...ale rypalky sa musia najst.
Musíš poskušať - ja som kazdemu davala Nutrilon a bez problémov.
Nutrilon !!! Ak chcete najpodobnejsie materskemu ! 😉
Neviem odkiaľ máš že nutrilon
JA si myslim ze Sunar Nutrilon a Babylove su naj 🙂 my sme 8 mesiacov kojeny a od 8 pijeme tieto tri mlieka . Beba strasne zapeka a malo snej deti priberaju , teda aspon co som pocula a hami hipp a podobne sadnu maloktorym detom ... NAjpodobnejsie materskemu su zevraj sunar a nutrilon
Mne obe deti vyrastli na antirefluxnej bebe, obe ukážkovo priberali, dcerku nutrilon hrozne zapiekol, kamoska poradila bebu a odvtedy sme nemali žiaden problém
Viem že každá maminka asi doporučí niečo iné, ale prosím pridávajte ešte rady, tipy, čo sa vám osvedčilo, nech je tu toho viac aj pre ostatných 🙂
Tak ja teda pridám svoju skúsenosť- moja dcérka odmietala čokolvek piť, momentálne jej však chutí jedine Sunar premium, a ja som veľmi spokojná. Dá sa v rôznych akciách zohnať aj za veľmi dobrú cenu, napríklad viac balení a tak 🙂 iný by osm užý neskúšala, som rada že sme konečne našli niečo, čo jej chutí
@anulienkalenka Dakujem, o tejto rade sunaru som pocula tiez len chvalu, asi bude vseobecne oblubenejsi 🙂
Babylove z DM:o)