Dobry den mamicky, vedeli by ste mi poradit. Moj maly ma 5 mesiacov. Boli sme do 3 mesiaca na um nutrilon comfort ale zacal mi z neho strasne grckavat a mal hrozne silne koliky. Tak sme vyskusali france lait ar ale po nom ho zas hrozne zapeka☹ prosim poradte ake um by sme mohli este vyskusat. Dakujem
skus Nutriton, pridas ho do hocijakeho mlieka, a je aj na predpis, vtedy stoji menej
Ja mozem odporucit pri refluxe mlieko Hipp AR. Ak ale nie je potvrdeny reflux,tak neAR mliecko staci a to sa nam najviac osvedcil Amilk.
Ahojte,ak by ste mali zaujem,mam 2 neotvorene balenia France Lait Premium Comfort 2 (6-12m) - nam sa viac osvedcilo ako obycajne France Lait,lebo dcerka mala stale bolesti bruska,vyskusali sme aj ine,ale toto jej sadlo najviac. Pred mesiacom sme presli na kravske a 2 neotvorene balenia nam zostali. Predam vyhodne alebo vymenim za nieco,co by sa mi zislo. Paa
@erika10051 skus obycajne france Lait, alebo France lait Premium comfort, to sa odporuca pri miernych zazivacich tazkostiach .