Ktorá značka umelého mlieka je pre vás najlepšia a ktorá najhoršia?

24. máj 2024

Ahojte,
Aká značka umelého mlieka je pre vás najlepšia a ktorá najhoršia prečo?
Ďakujem

kris_tin257
24. máj 2024

Najlepšie HiPP combiotik najhoršia Nutrilon (podľa sestričiek z pôrodnice aj vlastných skúseností, jedine mlieko čo mi syn nepil a je vraj aj dosť ťažké na žalúdok, deti z neho bolia bruško)... Ale môžem sa mýliť len ja to mám takto zafixované 😊

vyrovnanaosoba
24. máj 2024

Moje vsrtky tri deti poli sunar.
Posledný najmladší v pôrodnici pil bebu, ale veľmi plakal a doma mi kázala pediatrická zmeniť na beba sensitive, tiež zle, potom nutrilon, tiež zle, prešla som na sunar a pil do 2r, nechcel ani kravské. 😄

nikol789
24. máj 2024

Za nás bolo najlepšie Hill Combiotik
Najhoršie nutrilon, sunar

kvetkaxxx
24. máj 2024

Najlepsie Nutrilon. Beba cele zle aj HA aj obyc. Na Nutrilon nedam dopustit, mne bolo povedane pediatrickou, ze je najkvalitnejsie. A aj najlepsie sadlo.

motylik273
24. máj 2024

Najhorsie za mna nutrilon a najlepsie sa u nas osvedcilo babylove

lucia13022023
24. máj 2024

Je na ig jeden profil ktorý rozoberá zloženie mliek, ktoré co majú navyše, ktorým co chyba atď.. Nespomeniem si ako sa volá, ale možno iné baby budú vedieť. A najlepšie mlieko je také, ktoré sadne dieťaťu. Môjmu sadla beba, iné som neskúšala, čiže za mňa je najlepšie, druhá baba môže povedať ze je najhoršie lebo jej dieťaťu nesadla. Čiže toto je individuálne a závisí od dieťaťa.

dotka04
24. máj 2024

Z Hipp Combiotik mal mega koliky, z Nutrilonu (nejaký protikolikový, presný názov už nvm, už sú to 2 roky) oveľa lepšie. Z kolík vyrástol, sem-tam si Nutrilon ešte chlipne pred spaním. Podľa mňa je to rôzne. Ja som počula dobré ohlasy na Sunar aj Kendamil.

viestta
24. máj 2024

Najlepsia je taka, ktora dietatu sadne a nesposobuje problemy. U nas to bola Beba

tamitamitami
24. máj 2024

Za mňa je TOP Nutrilon Profutura. Dcéru som kojila a na večer dávala toto mlieko, nikdy nemala žiadny problém (aj chuťovo je mlieko dobré).

haraburdova
24. máj 2024

dcerka mala v nemocnici bebu a strasnu zapchu. Nechcela to pit (ked som to ochutnala, ani som sa necudovala). Robila som si resers podla zlozenia a kvality, kupila som Babysmilk premium, sadol jej okamzite, ziadne problemy, krasne vonia, je mastny podobne ako MM. Za mna top, ak by som aj druhe babatko musela krmit umelym
mlieckom, bez vahania kupim toto.

fairyy
24. máj 2024

musi dietatu sadnut... my sme mali dlhu cestu skusali sme nutrilon, beba, hipp, kendamil, france lait...a sunar bol az ta spravna volba pre nas

stanka562
27. máj 2024

@kris_tin257 v mojom prípade je to presný opak, HiPP syna zapekal, bolelo ho bruško a ako máme Nutrilon tak je všetko v poriadku 😊 každému bábätku sadne niečo iné, čo je pre jedného dobré pre iného nie, na všetky UM sú prísne stanovené kritériá, všetky sú dobré, no každému sadne niečo iné ☺️

beata_k
27. máj 2024

Kendamil chuti ako mlieko. Zato nutrilon jak umelina.