ahojte..mamičky mám 3 mesačnú dcérku, a dávala som nutrilon ale preháňalo, a teraz skúšam zmenu a dávam bebu,ale stále nemá pevnú stolicu, má hnačkové..môźe jej škodiť ten cukor v tom???lebo sme mali aj vírus, mala hnačky a dávala som jej nutrilon Lov Lactose a stolica sa jej uprivala, ale zarábala som jej tam aj mrkvičku..neviete poradiť čo jej v tých mliečkach môže škodiť???nemáte skúsenosť s tým? ďakujem
Ak menis znacku mlieka, tak opatrne!!!!Pomaly vysadzuj staru znacku a pridavaj novu...POSTUPNE!
no my sme mali to iste ale najprv sme davali nutrilon HA ale gastrologicka nam odporucala ze pokial je dieta zdrave nemame davat HA tak sme skusili vsetky mozne mlieka a zo vsetkych ju prehanalo ale gastrologicka povedala ze je to reakcia na konzervacnu latku , spravila jej testy a povedala ze nema problem s mliekom takze sme skusali a nakoniec sadlo HIPP, vsetky ostatne prehanali. takze daj malej spravit testy ci nie je alergicka alebo jej nevadi laktoza a ak nie tak len skusaj oine znacky az najdes taku co sadne. drzim palce
my mame podobny problem, presli sme s antikolikoveho na HA a mame aj zelenu stolicu.. tiez netusim..
pokial viem, dieťa v tomto veku nema este pevnu stolicu, nema mat z coho,ak papa iba mlieko, stolica v tomto veku byva redsia, az po zavedeni prrikrmov byva stolica tuhsia a inofarebna ako pri papani mlieka. si si ista, ze je to hnačkové?