Ahojte mamicky, uz 4 tyzdne mam doma prve dietatko a sme zial na umelom mliecku. Chcem sa spytat, na sikovne tipy ako si spravit rezim s tymto sposobom krmenia. Zatial fungujeme tak, ze mame v ohrievaci stale pripravenu vodu a ked sa babo zobudi, domiesame prasok a krmime. Nevadi, ze mliecko je spenene? Netreba pockat, kym pena uplne opadne, aby z toho nebolo babu zle? Nevadi, ze ta voda sa vlastne stale hreje v ohrievaci? Ako to doma robite vy? Babo nam po papani aj grcka, ale nie prudom, iba mu z ust vyjde mliecko, aj ked ss mi zda ze dost. A to nedavam nejake extra velke davky, spapa tak 70ml na jedno krmenie, nie je to malo? Ako casto po akych davkach ste krmili 4 tyzdnove babo? A vonku to ako riesite, prenosnym ohrievacom, alebo ako? Dakujem za kazdu radu, som v tom stratena 🤷🏻♀️🙏🏻.
Ja mám tiež v ohrievacke stále vodu a zamiesam len
Ja som si kupila kanvicu kde sa nastavi teplota aku potrebujes ja cca 50 stupnov, vychladne kym dorucim babatku 🙂 mne mala tiez trochu zvracala na zaciatku, pediatricka mi povedala ze je to v poriadku, dojcensku vodu som kupovala na mlieko, ked sme isli von mala som termosku s vodou - na vrchnaku mi ukazovalo kolko stupnov ma voda - a mlieko som si nadavkovala do davkovaca na mlieko 🙂
Ahoj.ja mam tiez doma ohrievacku a v nej stale vodu a uz len domiesam prasok.na doovlenky isla ohrievacka vzdy s nami.ked ideme len na prechadzku mala som termosku,ale ked je velmi teplo v lete davala som len taku vodu "izbovej teploty"..
Spenene mlieko nevadi,nutrillon ma viac peny,davala som hned po zarobeni,nemusis cakat.
Neviem ci v 4roch tyzdnoch,ale urcite uz v tej dobe som zacala nastavovat rezim jedenia kazde ca 3 hodky a vacsinou sa to tak aj pekne darilo udrzat.
Mliecko keď zamiesam tak nechám nejakú minútku odstať a dám mu aby sa mu prášok poriadne roztopil. V termoske mám správnu stále horúcu vodu, vo fľaške prevarenu vodu len zmiesam a mám hotovo. Za 30 sekúnd spravene mliecko. Tak isto to riešim aj keď niekam ideme beriem termosku a v dozicke mliecko. Môj spapal keď mal 4 týždne 60 ml