Kŕmenie a spánok 8-týždňového bábätka.

lenulka_14
30. dec 2019

Ahojte. Naša malá má dnes 8 týždnov a je na UM konkretne Nutrilon 1. Pekne kaka aj prdka. Vypije 120ml. No vypije ako vypije 🤦🏻‍♀️
120ml vypije len vecer po kupanii ked uz ide spat. Spi 3-4 hodiny potom vypije zas 120ml a po dalsich 3-4hodinach vypije ledva 60ml lebo zaspi pritom a neda sa zobudit. Zobudi sa sama po cca. Pol hodine a pyta mlieko. Zas si trosku cucne a zas zaspi takto to ide pokial nejdeme s nou von kde v kociku prespi pekne a potom ked dojdeme domov vypije pekne 120ml zas.
Co robite aby Vam deti vypili naraz mliecko a pekne spinkali potom aj cez den ??

zuzuliennka1
30. dec 2019

to je tazko radit, kazde dieta je ine. co to je “naraz vypit”? mozno jej to staci, skus pripadne zarabat mensie davky, 120ml je na 8 tyzdnove dieta dost 🤷🏼‍♀️ mas to na skatuli takto uvedene?
pokial ano, tak okej, ale riad sa skor pocitom, nevadi ze to nevypije, ako je predpisane, ale ze sa takto budi, nie je podla mna nic nezvycajne. Ak som dobre pochopila, nekojis, teda len UM, s kojenim je to rovnako - deti v tomto veku nevypiju naraz, co treba a je klud. Tiez takto po troske a casto, to sa este upravi. A su deti, co cez den spia menej, spia lepsie v noci, alebo naopak, alebo nespia vobec, alebo spia dobre aj cez den aj v noci. To vsetko sa za prvy rok dietata meni doslova zo dna na den

paulinkaa2
1. jan 2020

Nič nespravis moja ma 5m a viac ako 120 nepije.
Jedine večer pred spaním vypije cca 200 ale na 2x

zuzkap142
8. jan 2020

Treba tomu dať čas 🙂 tiež som si prešla tým ako kŕmiť dcérku umelým mlieckom musíš ju trosku pošteklil pod bradou nech sa napapa teraz ma moja dcérka 3 mesiace okolo 8 večer jej dame papat a zobudí sa okolo 5 rano uz len inokedy raz za noc okolo 3. Tiez som neverila ženám ktoré mi písali ze to chce čas ale fakt mali pravdu aj ked som bola strasne nedockava ale preslo to 🙂 drzim palce