Ahojte, chcem sa spýtať či kombinujte umelé mlieka? Napríklad že dávate Bebu a občas dáte Nutrilon
2, 5 mesiaca
Nehrozi, bud jedno alebo druhe.. ked je babo zvyknute a spokojne, nevidim dovod zbytocne davat inu znacku
@cyberk práveže nieje spokojné. Už sme skúsili 3.. Mal bebu, pediarer predpísal kvôli kolikam nutrilon ale to bolo strašné tak sme sa vrátili k bebe.. No lenže teraz mi tú bebu začal vyplúvať, odťahuje hlavu pri krmení a zje o 30ml menej ako obvykle.. Ja som už zúfalá, neviem čo robiť. Plače (nepríčetne) a plačem s ním lebo už ten rev nedávam 😒
Nasej sadlo az 5te :D boli to stresy, plac uplne chapem ake to je tazke psychicky.. vela mamiciek si tymto preslo.. no musis najst to prave mliecko pre spokojne brusko… 🙂 my sme skusili bebu optipro, bebu comfort, france lait, kendamill a skoncili sme pri sunar comfort (ma aj najmenej zeleza v sebe) tak konecne ju nebolelo brusko a sama sa vedela vykakat… 🙏 drzim palce ale skusajte dalej, najdete to prave isto, len sa nevzdavaj 🙏🙏
@cyberk chcem sa ta opýtať, tie mlieka si nasadzovala ty alebo pediater? Lebo nám ich sám od seba predpisuje on, keď zavolám že zle je tak on sám rozhodne čo predpíše. Ja by som chcela skúsiť Hipp bio combiotik a neviem či to treba stále konzultovať s pediatrom alebo môžem na to prejsť sama
Urcite nie, mlieko sa nema kombinovat, ked nesalo ani to ani to, treba skusit uplne ine, ale nie v kombinácii. Sice ani menit casto mlieko sa nema, ale niekedy je proste hned jasne, ze to nie je dobre. Idealne vydrzat na jednom mlieku aspon 3-4tyzdne.
@anavixy to nezvládneme lebo on má hysterické záchvaty plaču a nonstop sa pučí, nedá sa to už vydržať naozaj :/ už niekedy mám pocit či mu niečo iné nieje.. Že neplače z mlieka
Ja som sa riadila sebou, vzdy na poradni som jej len oznamila, ze momentalne pije to a to.. :D davala som aj coliprev kvapky a probiofix, masirovala brusko pupikom a cvicila nozickami pred kazdym jedenim 🙂 vacsinou som mlieka skusala tak tyzden, dva (odporuca sa 2 tyzdne), france lait dokonca 3 tyzdne lebo uz ju nic nebolelo len sa vykakat nevedela.. ale pri npr kendamil to bolo peklo to som vysadila hned po 3 dnoch, sunar sadol hned ako rit na serbel.. myslim ze kazda mamicka si pozna dieta a netreba zbytocne trapit dieta 2 tyzdne, ked ocividne to mlieko jej nesadlo 🙂
Treba vymenit hned, preto som pisala, ze niekedy to proste clovek hned spozna, ze to nebude dobre, aj napriek tomu, ze by sa malo vydrzat dlhsie. Urcite zmente za ine.
@anavixy a musí to byť konzultované s pediatrom?
Ja som len povedala ze som presla na ine, sice som novorodenecka sestra, ale asi by som to tak urobila aj keby som nebola… ale tak ano, malo by sa to prekonzultovat s lekarom, ale zas co spravi 🤷🏻♀️ On ti mlieka predpisovat nemusi, pediater predpisuje len specialne mlieka pre deti s nejakym problemom, normalne mlieka moze len odporucit, podla toho, co on povazuje za najlepsiu znacku… podla mna Hipp stoji za vyskusanie 🙂
@anavixy no ja mám 2,5 mesačné predčasniatko tak sa trošku bojím dávať mu mlieko len tak sama od seba, ale zas ani pediater nemôže vedieť ktoré mu sadne.. No zatiaľ na hipp som čítala najlepšie hodnotenia 🙂
V ktorom tyzdni narodene?
@anavixy v 32 tt
Aké staré je dieťa?