Koľko vypije 2-mesačné dieťa?

19. mar 2024

Koľko mliečka robíte dvojmesačným bábätkam? Maly má dva mesiace a jeden deň. Pil 90 každé tri hodiny, tak som skúsil dať 120 či vydrží dlhšie. Často po tej 90 ešte vygrcká. Myslite, že mám dávať 90 častejšie? Alebo prejsť na tých 120. Nech nezaťažujem moc bruško.
(Váži 4,46g)

autor
19. mar 2024

Dala som mu teraz pred hodinou120ml. Nevypil všetko, tak som zvedavá dokedy vydrží. Chcem ho udržať na tých 3 hodinových rozostupoch kvôli obličkám. Neviem či to je pravda, ale vraj nie je Dobre davat um skôr ako po 3 hodinách, lebo je ťažšie na žalúdok

vyrovnanaosoba
19. mar 2024

Myslím že ak priberá a pije 90ml každé tri hodiny, je to úplne v pohode. Načo častejšie? Veď má maličký žalúdok. A pravidelný režim.

vyrovnanaosoba
19. mar 2024

A prečo by mal akože vydržať dlhšie ako tri hodiny? Máš niečo iné na práci ako kŕmiť a prebaľovať?

zuzitko74
19. mar 2024

Podľa hmotnosti bábätka. Drobnejšie deti pijú menej, väčšie vypijú viac.

autor
19. mar 2024

@vyrovnanaosoba zle som to napísala 🙈prepáčte.
po 90 ml mi teraz posledné dva dni vydrží len dve hodiny. A vždy vydržal 3.

tehotna40
19. mar 2024

Ak priberá nemusí ísť nasilu podľa tabuľky. Neboj ,ved babo si vypíta ak bude chcieť viac 🙂

@vyrovnanaosoba a ty snáď nemáš nič iné na práci? Ja zachviľu rodím a budem mat doma ďalšie 2 rakety 😀 určite budem mat kopec veľa iných veci na práci ako kŕmiť a prebalovat 😀

autor
19. mar 2024

No a ten čas naviac sa aj zíde😅keď treba navarit, poupratovať dom a ešte popritom škola. Ale samozrejme, malý je priorita a najviac času venujem jemu