Ahojte. Kolko UM vypiju Vase 6 mesacne deticky ? Take ktore este nenabehli na prikrmy, tie len ochutnavaju.
Totiz nasa stale strajkuje, jejda, kazde krmenie je boj. Riesili sme s dr, ale prosre jej nic neni, je vysmiate babatko, spi, neplace, pribera, rastie.
No proste sa jej nechce pit. Menili sme flasex mlieko hocico a ziadna zmena.
Raz ma obodbie kedy pije krasne. Poto. Pridu nekonecne dni kedy ani za ten svet neviem do nej poriadne nic dostat, aj 8h nepapa a tak.
Vypije mi denne po tazkych bojoch cca 800 az 900 ml, v peknych dnoch da cca 1000ml, co aa ale uz davno nestalo.
Pije tak kazde 4h. Cca 160ml. 5x denne niekedg len 4x.
Skusala som pockat 5h a aj tak prd, vypila 120ml a potom som zas bojovala.
Piju niektore babanka tiez tak malo ?
@marianarem dakujem presne toto potrebujem. Ludsky nazor. Lebo nasa dr to s noi sa prosre bavit neda bohuzial. Ludsky nazor, ze ak prospieva ak je spokojne babo tak to proste neriesit. Ze snad z toho vyrastie atd.
Dakujem. Pocita., ze aj ta nasa asi bude slaba jedacka.
@matiska15 Je to mozne, ze bude slabsie jest, tak aj potom to odporucam brat to s rezervou a orientovat sa podla prospievania a celkoveho vyvoja. Mne sa velmi ulavilo, ked som si ujasnila, ze dostat donho tabulkove mnozstva nie je moja uloha ako matky a ze proste je tolko, kolko mu akurat staci. Ono ked sa nad tym clovek zamysli tak ani my dospeli nejeme vsetci rovnake mnozstva a ani deti nikdy nebudu.
@matiska15 Ahoj mne to nepripada nejako malo, moj bol na tom nejako podobne. V tonto veku bol uz sice prikrmovany, ale ani tym prikrmom moc neublizil. Jeho standardna davka mlieka bola 135ml este aj o dost neskor ako v tych 6n. K tabulkovym mnozstvam sa vobec nepriblizoval ani s mliekom ani s tuhou stravou. Ale tiez prospieval, takze casom som to uz az tak neriesila. Doteraz je taky slabsi jedak.