Ahojte dievčatá, máme chlapčeka 3 týždne a 3dni. Budí sa mi každé 2 hodiny. Málo kedy potiahne viac, či cez deň, či v noci. Spapá okolo 100ml UM. Niekedy je to len 60, niekedy viac, hlavne večer. Nechápem však, že keď napr. večer cucne až 120ml, prečo sa aj tak zobudí o 2 hodiny hladný 🤦
@danieladugard aj mne to napadlo, lebo zvykne akoby vrčať, atď. Ja mám tiež problém s refluxom a je možné, že aj on chúďa.
@danieladugard
A aké mlieko vám pomohlo?
@lavie17 ziadne bohuzial. Pomohol az Omeprazole 10mg kazdy den
Za tyzden problem prec, taktiez je velmi dolezite krmit v aspon 3 hodinovych rozostupoch.
@danieladugard my sme nakoniec skončili v nemocnici a čakáme na vyšetrenia.
@lavie17 drzim palce
@danieladugard ďakujeme ❤️
@danieladugard môžem sa opýtať ? Ten reflux zmyzol po tých liekoch ? Lebo my mame 10 mes a ešte stále vygrcne kyselinku ..
@anina2326 uplne to nezmizlo, ale zlepsilo sa to, takze liekmi sa ta kyselina zneutralizovala. Nepali ho to
@lavie17 prepáč ja som písala @danieladugard lebo ona pisala vizsie že dávala Omeprazole .
@danieladugard tak to je super úplne 😊 a dali ste si to vypísať na gastre či u pediatricky ? A sú to riadne lieky či homeopatiká ?
@anina2326 riadne lieky. Pediater🙂
Pricina nemusi byt hlad, mali sme to podobne, nakoniec to bol tichy reflux - kyselina sa vracala do ust takto to nas 'hasil'.. Pil a pil.