Ahojte prosim kolko vypili vase dvojtyzdnove deti ? Mala pije 90 ale po pol hodine je zase hladna a vypije dalsich 30 len sa mi zda vela jej dat naraz 120 ,nepapa pravidelne kazde tri hodky tal neviem ci to potrebuje potom dohnat naraz
Dakujem za odpovede
Davala som podla potreby + kojenecku vodu. Niekedy bol iba smädný
@kiarka333 Ja som davala podla potreby, myslim, ze sme v tomto veku boli tiez na tych 90ml a ked bolo treba, tak sme pomedzi to zarobili dalsich 30.
My sme v 2 týždňoch boli na 70ml každé 3hodiny a postupne sme zvyšovali o 10ml vždy keď sme videli že jej to je už málo🙂
@kiarka333 ja by som povedala takto... Radšej spraviť 120 a vypije ti to dajme tomu každé 2 hodiny.... Ako jej spraviť 90tku a za pol hodinu pýta... Ani nejde o to ze jej dorobíš to mlieko ale o to ze sa jej ta 90tka nestihne stráviť.. Naša vypila tiez 90tku v 2 týždňoch a všetci ze co ju prekrmujem... A teraz ma 3 mesiace a stále vypije 90-120 to ono záleží od bábätká .... Nebolieva ju brusko? Koľko vypije cez deň a koľko v noci?
Mam tiez 2 tyzdnove a dr mi odporucila dat 60-70ml a tiez mam pocit ze neplace kvoli brusku ale hladu..lebo dudel ide zjest...myslite ze mam dat viac? Lebo sa neda utisit..tak place..
@kiarka333 keď ešte chce, kľudne daj.