Koľko umelého mlieka papá 6. týždňové bábo?

radusssa
26. dec 2016

Ahojte dievčata..
Prosim Vas, tie, ktore ste nedojčili a dietatko muselo byt na UM, kolko papali/papaju/maju papat zhruvba v 6 tyzdnoch??????

Dakujem ! 🌷

elanor
26. dec 2016

na kazdej krabici / doze od UM je napisany jak navod na pripravu, tak aj davkovanie. Treba si to len precitat (vseobecne to byva 1 naberacka na 30ml vody)
Za dalsie, treba vyskusat kolko potrebuje papat to tvoje. Lebo aj to davkovanie na krabici je orientacne, su deti co spapaju napr. 70ml a staci, a su take co potrebuju nap. 100ml.
Vyskaj nakprv co ja viem, tych 70ml a sama uvidis ci staci ci nie. Mozno spapa vsetko a bude to akurat, mozno trosku necha a bude mu stacit o "chlp" menej a mozno este bude trosku pytat.

aflou
26. dec 2016

Nutrilon okolo120ml 6x denne.

radusssa
autor
26. dec 2016

Praveze mne pije 130 a je jej malo, tak preto tento dotaz...aby som vedela, xi je to "normalne"....a dakujem @elanor

palacinka18
26. dec 2016

Dobry vecer
Vedeli by ste mi poradit prosim.
Dcera ma reflux a koliky
Papame nutrilon colics a zahustujeme nutritonom. Ale nekaka jedine s rurkou
Chcem zmenit mliecko na Humanu. Nevedela som aku, ale AR kovu nechcem
Skor anticolics alebo Ha a zahusim ju
Mozem ju zahustit svatoj chlebom alebo nutritonom ( tiez chlebik) ale od nutrilonu
A mate niektora skusenosti? No a ako mam prejist na nove mliecko?

radusssa
autor
26. dec 2016

@palacinka18 moja dcerka 6 tyzdnova to iste aj koliky aj reflux..a mame AR kovu Bebu a pekne kaka kazdy den, niekedy aj 2x denne..a uz mame tretie mliecko, prechadzali sme z davky na davku.. priklad ze o11 papala sunar a o 3h uz tuto bebu.. tak nan povedal primar ze jednoducho z davky na davku

palacinka18
29. dec 2016

Dakujem