ahojte, kojím + dokrmujem UM, poradte mi koľko ml potrebuje spapať 3 mesačné bábo?Kde by som našla nejaké tabuľky, pretože moje dieťatko málo pribralo, musím presne sledovať koľko vypije. Ďakujem..
moja 3 mesačná pije 120 ml a priberá pekne, ale nie je dôležité iba koľko ale aj ako často, niekedy má dni keď pije menej a častejšie
Na každom UM musí byť tabuľka
Ja mam 3 mesačného chlapceka čisto len na UM papa cca každé 3 hodiny..väčšinou 150ml. a niekedy aj 180 ml. .ale každé bábätko je ine
@miranda23 co je malo? Za ake obdobie? Lebo nas mal obdobia pod tabulkami a je uplne ok.
Ono to male priberanie zvádza k stresu, koj co najviac a po kojeni dokrm. Pripadne sa da pripevnit cievka na prsnik a dostane naraz.
Ak kojis, moze pit aj menej ako su tabulky. Najdôležitejšie je, ci je ok, ci cika dost a je cule a v pohode.
Mne malá papá od 150-180 ako kedy a papáme každé tri hodiny. Ale spinka celú noc, takže papá 5 krát denne.
Tabuľky sú na každom obale z umelého mlieka. No ja by som to nechala na dieťa, nech sa naje toľko, koľko potrebuje. Ty musíš sama vidieť, či pije málo a chudne alebo pije dosť a pekne priberá. To je individuálne a len na dieťatku ako často a koľko bude potrebovať hodiť do bruška
Vzadu na obale byva tabuľka