Ahojte, chcela by som sa opýtať čím sa riadíte pri kŕmení s UM. Nekojím, malý je čisto len na UM (Beba sensitive) podľa doktorky by mal vypiť na jeho váhu približne 80-90ml. Podľa tabuľky na Bebe zas 5x za deň po 120ml. Ale mne malý je častejšie. Nejakých 8x za deň. Len mám pocit že tých 90ml čo dávam mu nestačí lebo sa po dopití jeduje a keď mu ešte trošku dorobím je spokojnejší. Má 3,5 týždňa. Niektoré mamičky mi povedali že dieťa vypije koľko vládze a nemám sa držať tabuliek. Mám dať mlieko keď je hladný. Pediatrička zas hovorila že by mal jesť každé 3h ale to mi vôbec nevydrží.
Daj mu viac, skusaj 🙂 ak nevydrzi tie 3 hodky, tak ma malo. Ved vyskusaj, uvidis
@amelie2017 áno presne aj mne. Niekedy spí aj 4,5 h a to vypije 90ml a niekedy sa po 120ml zobudí za dve hodiny. Skúšala som že hodinu potiahnuť nech je to teda aspoň tie 3h od kŕmenia ale to boli boje a hysáky plaču až dusenie…. Tak sa už tým neriadim…
@hederamonstera ďakujem 🙂))
Ja som sa az tak neriadila velmi raz vypila viac raz menej ak vypije v pohode 120ml robila by som mu stale ak zvysi nevadí
pri umelom mliečku je dobry rozdiel aspon 3 hodiny a objem mliečka sa určije tažko, každe dietatko je ine.
Ano, pri umelom mlieku by mali byt tie 3 hodiny, ale babatka nie su stroje. Moj tie jedol aj kazde 2. Niekedy zas vydrzal 4. Riad sa dietatom, nie tabulkami. Moj mal napr. silny reflux a dr. nam tiez odporucil jest radsej menej a castejsie. On ale viac ako 120 ml nikdy nevypil. Deti v skupibe uz 180 pili a on stale 120. Teraz ma 14 mesiacov a stale davam len 120. Dcera zas nevypila nikdy viac nez 150.