zdravím, môj syn má 1,5 roka dávam mu sunar, ráno po zobudení 180 ml a večer pred spaním 180 ml, chcela by som nahradiť ranné mlieko raňajkami, bude mu stačiť tých 180 ml za deň? alebo je dobrá ranná dávka mliečka a potom raňajky vlastne už desiata až okolo 10 hod.? ´dakujem za všetky rady. Dagmara
@dagmarka12345 zariaď sa tak, ako vám bude vyhovovať. keby nepil aj žiadne mlieko, tak sa nič prevratného nedeje.
Ja davam 16m rano aj vecer 210ml sunaru...ked mu chuti a vypije nemam dovod mu nedavat....po rannom mliecku tak cca za hodku mu davam ranajky resp desiatu-pecivo,su dni ked spapa viac inokedy menej...ak mu nechces davat rano tak asik neva...staci ak tu davku nahradis inymi mliecnymi produktmi....ja davam preto rano aj vecer lebo obsahuje vela vitaminov,mineral. atd a este nakolko ide z zimne obdobie...je to moj nazor....
@dagmarka12345 ahoj a prečo dávaš sunar?z kravskeho ti vracka alebo?ja davam ešte babylove ale etraz ked už neisu ...dopapame čo amme doma inka kravske a ráno vpobec nedávam až pred obedným spánkom.,,dame bud chlebík so syrokremom,,alebo kusok rožku ako kedy.. 😉
sunar som sa rozhodla po dohovore s lekárov dávať minimálne do dvoch rokov a potom uvidím, z kravského mlieka mu robím kaše a puding. Ja sa len bojím že keď ho naučím na mliečko na raňajky tak sa mu bude asi ťažko odvykať, a podla mňa sú veľmi dôležité kvalitné raňajky 🙂 tak ešte uvidíme. ďakujem všetkým za rady
ja davam mlieko aj rano. neranajkujeme hned,sa ideme umyt a pod. spravim si kavu a ubehne aj hodinka a pekne mi spapa potom aj trosku rozka ci chlebika a ja som spokojna ze mal aj mlecko aj tuhu stravu 🙂
@dagmarka12345 kludne by som to ranne mlieko nedavala,miesto toho daj normalne ranajky...to vecerne mu uplne bude stacit 🙂