Ahojte, neviete my prosim povedat, kolko stoji to mliecko babylove?
4,99 a je 600g krpcovi ale nechuti tak ostávame pri Hami3 inak babylove obsahuje málo železa ako som si porovnala no zasa viacej cukru a tukov.
ako píšu baby, do 5 eur, a mojmu krpcovi zas chutí velmi už odmala, a naša pediatrička ho tiež odporúča Keď porovnávali UM tak skončilo na 2. mieste spolu s nutrilonom, prvá bola tuším beba
4,99€ Ja ho davam aj mojej 2,5 ročnej dcerke ked ide spinkať,lebo aj ked mi každy hovorí,že jej mam davať už trvanlive mlieko ale Ja nechcem,už len na vlastnom dietati budem šetriť
radšej dam 5€ za mliečko ako 0,70€ za čistu vodu...a v tom mliečku BABYLOVE ma všetko
Je to moje dieta,a Ja jej dam všetko na svete,a len,a len to nalepšie
hojte baby prosim vas mam taky problem maleho “ “kojim” mojim mliekom z flasky, vypije cca dve 120ml flasky mojho mlieka za den a ostatok ho dokrmujem babylove1. Ked pije z prsa tak je nervozny asi mu to ide tazko alebo ani nevypije tolko. Preto netrapim ani jeho a ani seba a odstrekujem. Má 7 týzdnov a nasa doktorka mi hovori ze pije hrozne vela ze ho prekrmujem a ze mu roztiahneme zaludok...Ale co mame robit pre pana jana ked je nespokojny led sme mu davali tak 90ml? ...a dojedol sa potom na tych 120 a uz bol klud.... niekedy ale vecer vypije tych 120 a potom este pyta niekedy sa nejde dojest....vypil uz raz aj 190 a spal skoro celu noc..... hadam doeta vie kedy ma dost a kedy nie ked je najedeny vypluva flasku a ked nie papa stale.... co nato poviete ? povedala mi aby som mu davala len tych 90ml a keby daco tak potom este caj... a pribral za mesiac 1100g... vraj strasne vela ale aj narastol...7cm... poradte inak mame problem aj s kakanim :/ a sem tam s bruskom...vraj to moze byt aj preto ze vela vypije... ale vo ked je hladny ? co mu nemam dat ?dakujem
TUSIM OKOLO 5EUR
ja kupujem v pl z ich drogerky maju ho aj cesi a je to vrajako babylove a tiez tak vyjde