Koľko stojí mlieko Babylove?

denisque
5. jan 2013

Ahojte, neviete my prosim povedat, kolko stoji to mliecko babylove? ☹

janka9898
5. jan 2013

TUSIM OKOLO 5EUR
ja kupujem v pl z ich drogerky maju ho aj cesi a je to vrajako babylove a tiez tak vyjde

stanislava2
5. jan 2013

4,99 a je 600g krpcovi ale nechuti tak ostávame pri Hami3 inak babylove obsahuje málo železa ako som si porovnala no zasa viacej cukru a tukov.

kristiii
5. jan 2013

ako píšu baby, do 5 eur, a mojmu krpcovi zas chutí velmi už odmala, a naša pediatrička ho tiež odporúča 😉 Keď porovnávali UM tak skončilo na 2. mieste spolu s nutrilonom, prvá bola tuším beba

aaliyah
5. jan 2013

4,99€ 🙂 Ja ho davam aj mojej 2,5 ročnej dcerke ked ide spinkať,lebo aj ked mi každy hovorí,že jej mam davať už trvanlive mlieko ale Ja nechcem,už len na vlastnom dietati budem šetriť 😠 radšej dam 5€ za mliečko ako 0,70€ za čistu vodu...a v tom mliečku BABYLOVE ma všetko 😉 Je to moje dieta,a Ja jej dam všetko na svete,a len,a len to nalepšie 😉 😀

misulie
12. dec 2018

hojte baby prosim vas mam taky problem maleho “ “kojim” mojim mliekom z flasky, vypije cca dve 120ml flasky mojho mlieka za den a ostatok ho dokrmujem babylove1. Ked pije z prsa tak je nervozny asi mu to ide tazko alebo ani nevypije tolko. Preto netrapim ani jeho a ani seba a odstrekujem. Má 7 týzdnov a nasa doktorka mi hovori ze pije hrozne vela ze ho prekrmujem a ze mu roztiahneme zaludok...Ale co mame robit pre pana jana ked je nespokojny led sme mu davali tak 90ml? ...a dojedol sa potom na tych 120 a uz bol klud.... niekedy ale vecer vypije tych 120 a potom este pyta niekedy sa nejde dojest....vypil uz raz aj 190 a spal skoro celu noc..... hadam doeta vie kedy ma dost a kedy nie ked je najedeny vypluva flasku a ked nie papa stale.... co nato poviete ? povedala mi aby som mu davala len tych 90ml a keby daco tak potom este caj... a pribral za mesiac 1100g... vraj strasne vela ale aj narastol...7cm... poradte inak mame problem aj s kakanim :/ a sem tam s bruskom...vraj to moze byt aj preto ze vela vypije... ale vo ked je hladny ? co mu nemam dat ?dakujem