Ahoj 🙂 Chcela by som sa spytat,ci je nejaky limit na to ,ze kolko mliecka mi moze predpisat lekar ,alebo kolko mi preplati poistovna... ?
Nam davala kolko nam bolo treba kazde 3t 6 x 400gr ale ked zastupovala ina dr tak nam nechcela dat podotykam na gastre sme neboli
Nám vypisala 8 balenia za mesiac!,ale prisli sme na to ze v madarsku je to o mnoho lacnejsie aj bez predpisu(tam platis za 900 g-7,30 euro)a zacali sme tam kupovat!!!
Záleží od mudr. ktora chce predpise aj bez receptu ktora nechce chce potvrdenie z vyšetrenia a aj tak predpise minimum. Naša prva mudr nám dávala len 5ks mesačne.zmenili sme lekárku z iných dôvodov a táto terajšia nám na dva týždne predpisuje 6ks. Do poradne chodíme tak cca po 1,5 mesiaci takže naposledy mi predpisala 18mliecok a rozdelila to na 3 recepty.jeden s dátumom a ostatné dva bez dátumu.ten si dopisem vždy ja ked mi dojde mliecko.
v našom prípade to boli 3ks do mesiaca, v odôvodnených prípadoch a po schválení poisťovňou asi aj viac. Tie tri by mali byť minimum.