Prosim kolko ml mlieka vypiju vase 14 mesacne deti vecer pred spanim? Nasa ma veceru okolo pol 6 a o pol 8 este mlieko len neviem kolko jej ho mam dat ona vypije vzdy vsetko kolko jej zarobim a potom ju boli brusko ked vypije viac. Preto by som chcela vediet kolko vypiju vase deti v tomto veku. Dakujem
Moje deti v tom veku vypili cca 150-250ml 😉
@janulcek33 Nas 165 ml tesne pred spanim.
@janulcek33 moje dieťa v tom veku už nepilo žiadne mlieko pred spaním, večeru asi hodinu aj pol pred tým, ako som ho uložila. Daj jej necelé 2 dcl a uvidíš.
Okolo 180 ml pred spaním.
@janulcek33 ja robim 240ml ale uz kravske mlieko od 12m na vecer. A to ako kedy vypije. Ale vzdy jej spravim viac 🙂
ja som od 9 mesiacov do dvoch rokov fičala len na kravskom mlieku, iné som odmietla. každý deň som vypila 2 litre a pribrala som najviac za môj život :D sme rôzni.. ale ak jej je zle a bolí ju bruško, tak by som začala na možno nejakých 100 ml a potom by som pridávala po troške, aby som videla, pri akom množstve jej to už nerobí dobre. zaberie to pár dní alebo týždňov, ale zdá sa mi to asi najistejšie, lebo si to našiješ na vlastné dieťa 🙂
150 az 180. Postupne budem znizovat davku,aby do 2 rokoch bola bez mlieka. :D Ako starsi. Od 2 rokov prespi noc.
@janulcek33 davala som tak do 120-150ml, ved dve hodiny predtym papal kasu..
@janulcek33 Nas 15 mesacny vypije okolo 170 ml pred spanim.
@janulcek33 syn pil okolo 2-2,5dcl. Od 12mes kravské (UM sa potom už nevyplatí - ma takmer rovnaké zloženie a dva krát takú cenu).