Koľko mlieka vypije 10 mesačné bábo?

barbaraujjova
12. okt 2016

Ahojte 🙂 kolko UM Vam vyije babo ? My mame 10 + tyzdnov a niekedy vyijeme aj 140 ml denne 6 krát. Ale cely noc prespime len o 5tej sa najeme a ide sa spat spinkat do 8.
Teraz sme presli na Hipp bio Combiotik predtym sme mali France Lait stoho sme len pili 80 niekedy 120ml tiez 6-7 krat.
Dakujem maminky vopred 🙂 😗

evittam
12. okt 2016

@barbaraujjova Ty máš 10+ týždňov, vypiješ 140ml UM 6 x denne?
Ale k tvojej otázke - je dieťa spokojné, nič mu nechýba, to čo zje nevyvracia? Ako čítam pravdepodobne áno keď tak pekne spinká - tak neviem čo chceš riešiť - proste zje toľko koľko mu je treba - hotovo. 😉 Teš sa zo zdravého a spokojného dieťatka.

peaxsa
12. okt 2016

@barbaraujjova moja pije 150 ml materské cez deň a večer 180 ml umelé a má 8 týždnou a prespí celú noc. Každé bábätko je iné aj apetít má každé iné. Hlavné že je spokojné priberá a rastie. Šťastné bábätko šťastná maminka

stastnablcha
14. okt 2016

pokial babo rastie a prospieva tak nic neries. nema zazivacie potize a neplace, nema hnacky tak je vsetko tak ako ma byt. moja vypila okolo 130 amilku a este sme sa aj kojili.. ale UM len asi 2 krat denne. podla toho ako stacilo moje mliecko. okrem toho, zufalo zavidim ze ti prespi celu noc 🙂 za to by som dala neviem co 🙂

peaxsa
14. okt 2016

@stastnablcha skús dať jej viacej mlieka.ja na noc dávam umelé to ju zasití a spí celú noc. Pokiaľ nekaká bo sa jej niečo neprisní.