Dobrý večer. V pondelok mala dcérka 3 týždne , narodila sa trosku väčšia (3800g) , už vyše týždňa pije 90ml , posledné 2 dni vidím na nej že by ešte vypila aj viac , zatiaľ som jej nedala viac ale 3 hodiny mi nevydrží nikdy , vždy plače už po 2-2,5 hod. od hladu , ide si zožrať ruky … môžem jej dať vyššiu dávku alebo nie? 120ml bude asi veľa však ? Ďakujem
Je hladná, tak jej sprav viac a zje koľko zje. Prečo by to bolo veľa? Je to bábätko, kŕmi sa vtedy a toľko, kedy chce a koľko chce.
Mozes jej samozrejme spravit viac.
Dokrmovala som um sice len parkrat ale nikdy som sa neriadila tabulkou. Zarobila som vzdy viac a kolko spapala, tolko. Nebudem jej hadam odtrhat ked jej chuti 😅
Ok, prezradim ti tajomstvo, nemusis nikoho pocuvat, kedy a ako mas svoje dieta krmit... kludne jej daj kolko si pyta a ako si pyta, ved je este malinka.
Ja mam 7 mesacnu a viac jak 120 do nej nenapcham.a podla tabulky by mala vypit 210.. ty mas babo hladne tak mu daj ja mam babo co jest nechce co ju s tym mam ponatierat?
@saxana000 uplne si mi pripomenula moju 😂😂😂 ma 3 roky a stale zvladne len max. 180tku 🤣
Ja ked niekomu vysvetlujem, ze ona je proste taka, ze ona ani sladkosti nepuci ako ine deti. Otvoris jej pred nos cokoladu, da si kusok-dva a tam ostane cokolada lezat na stole aj cely den... ale zas ked chce tak zje obed ako moj muz, ale vtedy sa smejeme, ze tento mesiac sa uz najedla, tak nemusime stresovat 😂
Ako pisu zienky vyssie, kazde babatko je ine. moja vypila v den odchodu z porodnice 100ml a to mala tri dni 😅
Nech si da hlados jeden 😁
Nikdy som sa nerriadila tabulkou🙂moja malá pila každé 2 hodiny okrem noci
Jaj zabudla som napísať že nekojím , pije nutrilon