Kolika alebo reflux u trojtýždňového bábätka

janavele19
19. jún 2020

Ahojte, nahodou neviete mi poradit co by nas mohlo trapit alebo co nato, maly ma 3 tyzdne a uz tyzden a daco dost place tak ze je cerveny v tvari puci sa ako keby zdviha sa pomaly krci nozky proste vidim ze ho daco boli. Myslela som ze koliky ale prdka mi bez problemov vzdy citim a pocujem, kaka cca dva krat za den grgne si po papani. Kojim ho ale aj prikrmujem lebo nemam dostatok mliecka. Najprv to bol Nutrilon a ked mu to zacal tak sme vymenili za Sunar comfort ale ziadna zmena najnovsie sa mi uz tri krat zvracal tak ze vsetko vyvracal co spapal. Som uz zufala ani velmi nespinka 5 az 10 min a sa zobudi na plac velky a zas sa ako keby pucil 🤔 poradte dakujem

rebeka_02
19. jún 2020

Dávaš aj nejaké kvapky? Ono to môžu byť prdiky aj keď poprdkava....a z toho nutrilonu zvracal tiež? Ak nie tak potom mu to mliečko Sunar nesedí ....

janavele19
autor
19. jún 2020

@rebeka_02 Ano vyskusali sme uz aj Espumisan, aj sirup taky na prdiky a aj Koliprov a aj probiotika davame... No zo sunara nezvracal ale z Nutrilonu sa povrackal...

rebeka_02
19. jún 2020

My sme dávali kvapky sab simplex....alebo aké decko dávaš? Vraj aj z toho vigantolu bolieva bábätká bruško....a s pediatrickou si sa už rozprávala?

janavele19
autor
22. jún 2020

@rebeka_02 Vigantol som radsen uz ani nedavala mam Devit... a aj kvapky som zacala uzivst tie Sab..
Zmenila som mliecko za Hipp tak sa mi zda ze trocha mensia zmena nastala u maleho ale aj tak to neni ono zvykne sa dost este pucit a zacal mat hustejsiu stolicu asi z toho mliecka... tak uvidime co bude dalej a hadam uz len z toho vyrastieme...