Ahojte maminky, mam mesacneho synceka, ktory je uz vylucne na um. No ma aj koliky a nevie sa vykakat, resp. kaka len take tvrde bobky a place pri tom. Myslite, ze je to tym umelym mliekom, ze ho zapeka? Mam mu ho skusit vymenit? Najskor som mu davala babylove, teraz uz dva tyzdne pije Hipp, no problem stale pretrvava. Skusala som mu davat fenyklovy aj harmancekovy caj, vodu, aj BioGaiu som mu davala, no ziadna zmena k lepsiemu. Alebo je ta stolica preto taka tvrda, ze ma koliky? Prvy syn take problemy nemal aj ked bol na um. Doktorka poradila ten harmancekovy caj, no nepamaha. Dakujem za rady.
Ja jej davam France lait, este stale trojku
Bavila,ta poradila davat nalacno harmancekovy caj.
hm, no to je dost slabe podla mna a na nete si nehladala nejake rady co maju aj lekary online poradne alebo nieco take
Urcite je to mliekom, mojmu synovi Hipp sadlo, ale dcerke nie, tiez mala problemy s kakanim. Jej potom sadlo mlieko Babylove z DM.
Ahojte mamicky chcem sa spytat moj maly ma 3 tyzdne davam mu hipp bio combic nevracka mi s neho ale ma tiez bokesti bruska obcas a taku tuhu stolicu . Na internete som nasla od hipp znacky hipp comfort proti kolikam naduvaniu krcom myslite ze by som ho mala dat na tuto znacku?
A v com je ta beba lepsia myslis ze mi nebude vracat s neho ked prejdem s hipp znacky na beba znacku?
každému dieťatku sadne iné mliečko. My sme sa niečo natrápili, kým sme našli amilk bifido. Malý sa nevedel vôbec sám vykakať a musela som ho rúrkovať. Potom som našla amilk, ktorý obsahuje aj probiotiká a ten nám našťastie sadol a malý je odvtedy spokojný. Držím palce, aby ste našli mliečko, ktoré vám sadne a malý bol v pohode.
a nieje mu ten amilk slabý???..moja má mesiac pije ho pije a stake jej neni dost. urobim jej 90 a este plače že je hladná musim jej dorobiť 30 eštte..a nevydrži 3 hodky--,.max dve
@autumn11
@janka12350 môjho malého amilk v pohode zasýtil a hlavne mu nespôsoboval zápchy. Každému dieťatku sadne niečo iné. Možno je tvoja malá väčší hladoš a potrebuje viace mliečka. Držím palce, aby sa to upravilo.
@autumn11 ánooo už má skoro dva mesiace tak jej davam 120 a pekne papa každé 3 hodinky.len to kakanie sa ešte neupravilo
Ahoj, podla mna je to mliekom. A probiotika si neskusala? Ucinok sa prejavi sice az po dlhsej dobe uzivania, ale ja som to davala detom a teraz naposledy dcerke ma nieco po 14 mesiacoch a v pohode, tiez najprv mala koliky a prestalo a tiez bola hned na UM a nakoniec nam vyhovovalo francuzske