Kendamil vonia ako rybacina

webmika
17. okt 2024

Dobrý deň, kúpila som na základe recenzií UM Kendamil. Chcem sa opýtať či aj vaše smrdí po rybacine, chuti otrasne. Pri prvom sme mali Babylove PRE a to vonia a chuti fakt dobre.
Ďakujem pekne.

zojanka
17. okt 2024

@webmika Nie, vždy voňal pekne a chutil sladko. Kupujem ho pravidelne už niekoľko rokov. Od 1tky BIO až po klasickú 4ku.

jaskolka
17. okt 2024

Kendamil vonia aj chuti sladko, nemáš náhodou nejaký po záruke? Alebo mohol byť porušený ten plechový kryt a tým pádom sa pokazilo to sušené mlirko. Určite nemá byť cítiť po rybacine, nedávala by som to dieťaťu.

dzescebuly
17. okt 2024

@webmika mne za rybacinou smrdela Beba 🤷

danielahamar
17. okt 2024

Kendamil je jedno z tých kvalitnejších zložením a nikdy nesmrdel

miry83
27. nov 2024

@webmika Aj ja mam teraz takúto plechovku. Vyslovene nepríjemná chuť. Dopátrali ste sa niečomu?

aknaj1302
9. dec 2024

@webmika @miry83 kočky, ja dnes pátram, či je niekto komu aj smrdí aj chutí Kendamil bio nature 3 ako rybacina. Tak toto sa mi stalo pred rokom, že som kúpila Kendamil Premium 2 a jedno bolo super a druhé chutilo aj smrdelo rybacinou. Písala som im a napísali mi, že zmenili konzistenciu, zloženie aj chuť, že mám skúsiť Bio nature, no práve som kúpila už balenie s novým vrchnákom, čo som bola rada, lebo sa lepšie otvára, je v ňom aj iná odmerka a aj konzistencia je úplne iná, lebo som dosypávala zvyšok z balenia, ktoré chutilo dobre. A toto chutí tiež ako to Premium, ktoré som vtedy vrátila ako reklamáciu, že sa im asi usypalo viac z tej mikroriasy, ktorú obsahuje a napísala, že chutí rybacinou. Som naozaj sklamaná, lebo doteraz som bola s Bio nature verziou maximálne spokojná a aj dcérka už asi postrehla zmenu, lebo nedopije všetko ako predtým.