Ahojte prosím máte niekto skúsenosti s kendamilom Medi + anti-colic? Používame kendamil 1 a muž dnes doniesol krabicu tohto modrého 😁 tak že či dávate niekto? S či pomohlo 😊 ďakujem
Prosím Vás, a ako dlho ste užívali ten gastrotuss baby sirup? S našou malou máme tiež od začiatku problémy s bruškom, teraz keď sme na Kendamile Medi + anti-colic, je určite lepšie, mali sme predtým Kendamil Organics. Ale aj pri tom sme ešte sem tam rúrkovali, u nás to boli hlavne prdíky. No teraz presne, ako popisujete, nie sú také problémy s prdíkmi, aj večer je plaču menej (no zaspáva pri nás na posteli, aby sme ju rýchlo vedeli utíšiť, ale to len večer, teda na noc a toho sa chceme zbaviť). Grcká cca - hod po papaní tú kyslú vodičku, hlavne, ak viac pokopká. Teraz máme 3,5 mesiaca a popri užívame aj probiotiká, Coli Prev a Espumisan. Tiež to chcem dať preč, predsa len chémia.
@anina2326
@minie1604 každé dieťa je iné nám nepomohlo … poviem ti príklad .. krpec sa mi púčil cely deň potom od cca 19:00 do 23:00 iba reval … taký neutisitelny plač .. mala som ho na rukách cely čas hojdala hopsala s ním na lopte nič nepomáhalo .. pani doktorka cely čas ze sú to koliky treba brat probiotiká bio-Gaya vypísala Kendamil anticolic … absolútne som nevidela rozdiel .. vravela som jej cely čas ze vygrckava ako keby takú vodičku smrdelo to ako kyselinka … tvrdila ze to je normálne no mne to nedalo .. začala som o tom čítať .. na koniec som sa dostala k tomu ze možno ho Páli záha .. tak som našla gastrotuss baby sirup . Kúpila v lekárni a keďže sú to homeopatiká tak som mu dala po odgrgnuti ráno .. potom som to zopakovala večer pred spanim .. v 2 mesiacoch úplne vymenene dieťa on iba papal a spal .. síce proti grckaniu to nepomohlo ale bol kľudný 😊