Ahojte prosím vás ak viete tak ktoré z týchto mliek je kvalitnejšie Kendamil alebo Hipp ?(nepytam sa na to ktoré dieťaťu sadne iba na kvalitu) ďakujem 🙂
@baleaa dakujem🙏
Za mna urcite Hipp
Kendamil
zlozenim je lepsi Kendamil, myslim, ze ako jediny nema palmovy olej napr.
Kendamil organic milk
Ani sunar nema palmovy olej
Hipp ma probiotika a prebiotika. Palmovy olej nie je jed
Ja dávam kendamil . Nenafukuje ju , negrcka a nemala ani kolíky. A pekne ju to nasiti. Zaspí večer o 21.00 a vstáva o 5.00
@nikushik12345 skúste Loulouku 🤗 lepšia verzia Kendamilu, švajčiarske bio organické.mlieko bez palmoveho tuku. Mne ešte ostalo pár 1 kravskych, keď chcete vyskúšať kľudne píšte správu 🤗
@happymom16 Netreba ja som spokojná z kendamilom ale ďakujem
skúste Loulouku 🤗 lepšia verzia Kendamilu, švajčiarske bio organické.mlieko bez palmoveho tuku. Mne ešte ostalo pár 1 kravskych, keď chcete vyskúšať kľudne píšte správu 🤗
ani jedno, TOP je Sunar premium
@d_a_n_a zdravim, a Loulouku kravské ste skúšali? Ja vám viem aj vzorku poslať ☺️ a mám ich ešte dosť aj na predaj. Či len o kozie máte záujem?
@happymom16 môže byť aj louluka ale vždy len kozie 🙂
@happymom16 dobrý deň, máte v ponuke aj loulouka 2? Vďaka za odpoveď.
@makodob dobrý deň. Mám len Loulouka 1 ale s tým môžete pokračovať aj ďalej, nemusíte prechádzať na 2/3. To už je len taký marketingový ťah🙈
@happymom16 vďaka za odpoveď. Nie je 2 sýtejšia a výživnejšia? Predpokladám, že nepredávajú to isté, len s iným názvom, ale že sa aj nutrične líšia.
@makodob v základnom zložení rozdiel nieje veľký. Pri 2 sa uvádza menší pocet odmeriek, ale to je najmä tým že už aj dieťa je v tom období na prikrmoch, takže ju toho mliečka stačí menej (ale to je samozrejme individuálne). Ja mám ročné dieťa a stále mu niekedy dám aj 1.
@happymom16 áno pozerala som si zloženie, mierne sa líšia, ale v podstate to nie je veľký rozdiel. Tak Vám píšem správu. Vzala by som 1 na skúšku a ak sadne, tak aj viac 🙂
Dobrý deň. Tí čo mate Loulouku ako ste spokojní ? Náš ju papa už treti mesiac a krasne pribera, len trosku grcká... myslela som , že pri tomto mlieku to nebude, ale nevadi, je predcasniatko, takže to bude asi tym... Inak mu chuti, nemal ani problemy s bruškom a naozaj pekne priberal. Strasia ma , že bude mat alergie, ale nechapem preco by mal a z napr. Beby by nemal.
@nikushik12345 dobrý deň, prosím vás jaky kendamil dávate? Ďakujem za odpoved
@nikushik12345 ktorý konkrétne?
Urcite Kendamil - neobsahuje palmovy tuk.