Kendamil a riedka stolica

ico1308
2. nov 2020

Ahojte dievcata mam 2mesacne babo uzivali sme sunar ha to nas zapekalo strasne krce place.., potom som presla na france lait to bolo tiez problem so zapekanim teraz mame kendamil a mala mi raz za den kaka uplne riedku zelenu stolicu..neviem mam zmenit mlieko mne sa zda ze to nie je dobre...(place dost ale nema uz take brutalne krce ako predtym)...mate skusenost s nejakym mliekom na brusko? Dakujem za rady

sebastian2009
2. nov 2020

@ico1308 skus hipp 1 probiotik je to jemne a dobre znašane na brušku ani nezapeka môžem odporučiť

majamat
2. nov 2020

dcera bola na materskom mliekua tez taku stolicu mavala. casom to preslo. dr. aj urobila vyter, ale bol OK.

havana40
2. nov 2020

Ja som zmenila tiez mlieko za Hipp Bio Combiotik a super 🙂 mala pekne kaka nezapeka. Hippko ma v sebe probiotika ktore treba pre crievka skuste to. Este mam taku fintu lebo Hipp mlieko je celkom drahe objednavam ho na stranke DR. MAX lekaren a v najblizsej pobocke si chodim pre nho cez net stoji 10,99 . Normalne v lekarni stoji tusim 13e a v obchodoch bez zlavy 16,99 🙈. Toto mliecko vacsinou vyhovuje kazdemu babatku je uplne jemne za mna top vyber. Este dodam ze predtym sme mali baby love z DMky a nerobilo dobrotu

dajana1983
2. nov 2020

Zelenú aj riedku sme mali aj my,trvalo to cca mesiac ,potom sa farba zmenila.Neviem ako dlho ho papa,ale za dva mesiace tretie v poradí,no neviem....ja by som tomu ešte dala šancu

valdovalda
2. nov 2020

Hlavne nemenit pod chvilou mlieko, zotrvala by som na kendamile, je to kvalitne mlieko

ico1308
autor
3. nov 2020

@dajana1983 aku riedku malo vase babo?moja ma taku ze to vsaje do plienky az taka riedka je ziaden naznak hrudiek uziva ho 2apol tyzdna zatial..nechcem moc menit mlieko preto sa pytam ci su tu maminky s rovnakym kakanim ako mame my..

nikpa
3. nov 2020

@ico1308 už si pomenila dosť mliek, nemalo šancu ani na jedno si zvyknúť. Skús pri Kendamile ešte chvílu vydržať keď nemá viditeľné problémy, plač, kŕče, koliky ešte by som počkala.

dajana1983
3. nov 2020

@ico1308 my sme s ním začínali od troch mesiacov a už máme osem mesiacov...skúste sa prípadne opýtať vašej lekárky ,aby nemala alergiu alebo tak....u nás to trvalo ten mesiac zhruba z tou stolicou .Teraz už sem tam papa aj kašicku tej značky,takže jemu ozaj prospieva.

ico1308
autor
3. nov 2020

Este mi aj vygrckava to mlieko aj po pol hodine od jedenie ked lezi a mrvi sa

majamat
3. nov 2020

@ico1308 to byva pri refluxe. to ma mnoho deti, treba robit antirefluxne opatrenia, 30min po jedle je v pohode. ,moja vygrckavala stale,a kludne aj kratko pred dalsim krmenim, skoro 3 hodiny po jedle.

sofia0106
2. jún 2021

@ico1308 Ahoj aj mne to maly robí .. napapa sa a niekedy ak po 2 hodinách ešte vygrcne ale máličko. Stane sa že po papani sa tiež mrvi a mrnči, puči sa…. Chcem sa spýtať či to po case prešlo u vás ?

ico1308
autor
2. jún 2021

@sofia0106 ahoj ja som zmenila mlieko na nutrilon anticolic to jej sadlo najlepsie
@sofia0106 a ked ti vygrcne iba trosku a nema ine problemy neries..mne este aj teraz ako 9mesacna sem tam vygrcne ked sa da na brusko

sofia0106
2. jún 2021

@ico1308 no placka , ma take dni :( síce je na mlieku len 4 dni tak me len či ešte počkať alebo čo.. možno tým že už menej kaka z UM tak ho boli bruško … nieje to po každom jedle síce ale minimálne 1x -2 za deň je to tragické

thali13
17. sep 2021

ahojte zienky, @ico1308, zrovna mame rovnaky problem s malym, z AR sunaru premium, ktory toleroval tri mesiace super a zrazu zacal z neho vracat, a doslova ho odmietal, sme presli na Kendamil a stolica zrazu vodova, zelena. zatial ho papa dva tyzdne, trocha zmenila farbu na zltozelenu. takze vy ste po akom dlhom case uzivania presli na nutrilon? Nam odporucila pediatricka, aby sme sa vratili k sunaru, ale uz nie ARkovemu. zatial davam este sancu kendamilu, ale teda stolica sa mi nezda.

sofia0106
17. sep 2021

@thali13 ja dávam malému Kendamil od narodenia a v pohode , stolica zelena , niekedy praženica niekedy redšia. Zo začiatku to bolo tiež kadejaké , bábätko si musí zvyknúť na mlieko podľa mna. Kendamil je určenie kvalitnejšie ako sunar ,beba a podobne ….

anel000
12. okt 2021

@sofia0106 dobry den, nasla som vase prispevky. Presli sme na Kendamil 1. Dnes 4.den a mala ma riedku stolicu, len to z nej tak zacvachta, bublanie v crievkach, plyny. (Presli sme z Hipp kde to bolo trapenie, tiez mala riedku stolicu ale sama sa nevykakala) ako dlho vam trvalo kym si travenie zvyklo? Mame 2 mesiace. Dakujem

sofia0106
12. okt 2021

@anel000 dobrý deň nechajte tomu čas , zaludocek a crievka si musia zvyknúť . Sledujte stolicu aspoň 2-3 týždne . Ale myslím že pokým neplače od bolesti bruska, tak je to v poriadku.
Aj môj mal riedku stolicu a len šplechy robil do plienok. Hlavne že nemal koliku a bolesti 🙂
Ja som dávala ešte ráno probiotiká do mliečka .
Ak by sa Vám niečo nezdalo poraďte sa s lekárom