Kendamil

helen334
25. júl 2022

Ahojte, chcem sa spýtať či nemáte podobnú skúsenosť ako ja.mali sme um HiPP combiotik ale zapekalo nás, bez trubičky to nešlo, tak som prešla na kendamil, lebo len samé dobré recenzie som našla, po výmene hneď na druhý deň sám kakal, pekne mi zaspinkal po pani nebol problém, no po týždni sa to zmenilo kaká mi zeleno, prdiky smradľavé, neviem či to je v poriadku, doktorka vravela že aj take býva hovienko. No lenže mi prestalo spinkať má dva mesiace robila som mu po 130 lenže bábätko nie a nie späť cez deň, má len také bdele spanie na chvíľku a dosť, čo predtým nebol problém, v noci tiež ako kedy sa podarí dakedy spí pekne dakedy nie, tak neviem či nemám zmeniť mlieko možno ho tak nezasyti, dnes sme dali viac že koľko spapa a stihol 170 a ani negrckal po papani, ale neviem to sa mi zase zdá dosť veľa, neviem nemáte faktora podobnú skúsenosť?dakujem

zojanka
25. júl 2022

@helen334 no .... spánok detí sa mení, zelené a smradľavé kako je tiež ok (pokiaľ nemá iné problémy), ak spapá 170ml a nezvracia tak mu kľudne daj. (všetko z vlastnej skúsenosti, všetko toto sme mali aj my)

helen334
autor
25. júl 2022

@zojanka A nie je to moc tých 170? Tiež ste mali kendamil?

michaelamell
25. júl 2022

@helen334 ja som mala kendamil všetko bolo v poriadku.aj to hovienko tvojho je ok to sa neboj. Ja som ho skôr musela vymeniť keďže mala mi začala posledné týždne viac vraciat po jedení... Tak som prešla na arkový Nutrilon. Zatiaľ negrcka.

nikpa
25. júl 2022

@helen334 podľa mňa to vôbec nesúvisí s mliekom. Spánok dieťaťa sa mení často a kľudne zo dňa na deň. Čo sa týka zelenej stolice, po Kendamile som už viackrát čítala, že taká býva. Ak bábätko neboli bruško, kaká a priberá, nešpekulovala by som opäť so zmenou UM. A 130ml pre 2 mesačné bábo sa mi zdá dosť, nie to ešte 170 😳

nikushik12345
7. aug 2022

@helen334 zelená stolica pri kendamile je normálna obsahuje viac železa . To že bábo viac papa môže byť aj rastový spunt. Keď bábo nespí tak má také obdobie moja ho tiež mala a ešte občas ma .