Kendamil

kika541996
10. dec 2023

Prečo sú pediatri proti Kendamilu? Ako som sa zmienila o tom doktorke tak povedala, že preto to neodporúča lebo z toho deti pomaly priberajú, a nie sú nato štúdie či čo. Ja mam predčasniatko od začiatku sme na BEBE síce už na BEBE COMFORT predtým sme boli na BEBE DISCHARGE. Vymýšľa pri jedení tak neviem či mu to nechutí 🤦‍♀️

petamich
10. dec 2023

tvoja pediatricka je zrejme proti Kendamillu 🙂 nehadzala by som ich do jedneho vreca, ja som kojila rok, po roku sme presli na Kendamill (kamosky co maju rovnako stare deti nekojili a od narodenia boli na Kendamille) a nase pediatricky nepovedali ani pol slova 🤷‍♀️

fundovane argumenty ti dava 🙂 babatka nepriberaju ale nie su na to studie, to bude odbornicka zrejme (vo vsetkej ucte ale nemam rada argumenty, ktore su vlastne nepodlozene dristy evidentne, lebo inak by studie na to boli)

beata_k
10. dec 2023

@kika541996 Nie su proti. To len tvoja je proti z volajakeho osobneho dovodu. Normalne priberaju 🤦🏼‍♀️ Mam doma jedno take, co priberalo 😀

klip0
10. dec 2023

Toto bude len tvoja jedna proti. Možno je staršia čo odporučí bebu a Sunar každému ako kedysi a hotovo, všetko nové iné je zle

nikpa
10. dec 2023

@kika541996 nepoznám detského lekára, či pediatra, neurológa, gastroenterológa... čo by boli proti Kendamilu. Syn je predčasne narodený, odchovaný na Kendamile, priberal ukážkovo. Chodila som s ním po všetkých možných lekároch, vždy sa pýtali aké UM dávam, nikto mi nepovedal ani slovo, že nie je Kendamil vhodný. Ďalší syn, tiež pil dlho Kendamil. Tvojej pediatričke asi platia za propagáciu iného UM....

lucia13022023
10. dec 2023

Aj ja som počula nie raz ze sú proti, aj tu na koníku sa tak niektoré zdravotnícky vyjadrovali. Neviem prečo, keď som sa spýtala, odpovedali ze to zapoculi🤣
Každopádne, je to tvoje dieťa, rob ako uznáš za vhodne. Niektoré doktorky tlačia sunar, nutrilon a bebu silou mocou, pričom aj v zložení sú niektore mliečka lepšie ako beba atď.