Kendamil 1 - skúsenosti

ancike01
21. jan 2022

Ahojte maminky prosim vas aku mate skusenost s tymto UM? Moji chlapci ho piju a maju riedku zelenu stolicu. Ci je to v poriadku. Chlapci maju 4 mesiace. Dakujem za odpovede😊

domireb
21. jan 2022

@ancike01 moja je na kendamile. Zelenú mala raz. Zelená že je vraj zo želena v mlieku, ale mala ju iba raz, preto som neriešila.

ancike01
autor
21. jan 2022

@domireb ale moji maju stale a taku hnackovitu. Vy ktory kendamil pijete?

domireb
21. jan 2022

@ancike01 pediater na to čo? Kendamil 1

ancike01
autor
21. jan 2022

@domireb v pondelok im zanesiem vzorku stolice. Aj mi jeden ale neviem ci mam skusit Organic

domireb
21. jan 2022

@ancike01 počkala by som, čo povie dr. Ja som jej skúsila dať Sunar na radu pediatričky, ale nechcela ho, tak nemením. No moja Dr. nie je veľmi za Kendamil. Ja som malú dojčila, ale už tak 2 týždne je plne na UM, odmietala prsník. Zatiaľ nemením mlieko.

happymom14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ancike01
autor
23. jan 2022

@happymom14 dakujem,zacali sme zahustovat Nutritonom lebo jednemu stale vybiehalo mliecko aj ked bol odgrgnuty. Stolica sa upravila dnes bola zlta. Rozmyslali sme aj nad um Kendamil kozie

happymom14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ancike01
autor
24. jan 2022

@happymom14 objednali sme na skusku 1 pixlu kendamilu kozieho mlieka tak uvidime. Oni sa uz budu aj prikrmovat budu mat 4 mesiace teraz 27-ho.

ancike01
autor
24. jan 2022

@happymom14 vcera som si vygooglila to um ktore objednavate teraz same dobre recenzie ale uz sa bojim menit mliecko

happymom14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz