Ahojte naša malá ma okresné 2 mesiace a pala tak každé 3 3,5hodiny 140 mliečka v noci nechávame späť keď je to viac ako 4,5 hodiny budeme už má 5200 g a doktorka nám kázala zvýšiť dávku teda 150 vody a 5 odmeriek ale nemyslím. Ze by to dokázala šalát dávku co ma spala síce celú ale ešte niekedy grcne trosku
@tatiana234 Vzdy som davala tolko mliek kolko dieta chcelo. Urcite zvys davku a vyskusaj, ak aj o par dnoch zostane a budes vyliavt, tak sa vrat spat k povodnemu mnozstvu.
140ml je pre 2 mesacne babo viac ako dost... Keby sa budi kazdu hodinu dve ze je hladna,vtedy treba zvysit...pribera a spi ti krasne,ja by som to momentalne pustila z hlavy...
Dolezite je dieta nie pediater ani tabulka, ked je dieta spokojne, pribera a nepyta papat skor (pravidelne skor ako po 2-2,5h), nie je vobec ziaden dovod davat mu viac 🤷🏻♀️ dokonca ani keby malo 5m nemusi papat viac pri splneni podmienok vyssie
Zvyšovala som vtedy, keď bolo dieťa po krmení ešte hladné. Tabuľkami by som sa neriadila, zbytočne budeš vylievať
@tatiana234 riad sa dietatom, nie pediatrickou. Ak vidis, ze jej staci, nemusis zvysovat