Kedy vám vaše deti na UM prespali noc?

zuzkap142
2. dec 2019

Ahojte baby.
Tie čo ste svoje detičky kŕmili umelým mliekom od narodenia, zaujímalo by ma kedy Vám deti prespali celú noc, od koľkého mesiaca? 🙂

sapetka
2. dec 2019

@zuzkap142 od 11m. Umele mlieko so spankom nema nic😁

hennyinnsbruck
2. dec 2019

Moja od 3 mes nechcela v noci UM.. Asi do 10mes len vodu občas... Teraz už nič, len občas sa stane ze si dá mlieko. To väčšinou vtedy keď skoro zaspí.(bude mať 13mes)

zuzkap142
autor
2. dec 2019

@sapetka za to sa pýtam lebo kamaratky ktoré koja mi pisu ze im detičky prespia aj 7 h. Tak som myslela ze to s tym ma nieco spolocne 🙂

sapetka
2. dec 2019

@zuzkap142 nie. To je silno individualne. Kazde dieta je ine. Takze by som si z toho tazku hlavu nerobila😊

siska53
2. dec 2019

@zuzkap142 to je velmi individualne..kamosky nekojicky - deti sa im.budili..jednej dokonc aobe do 2rokov. Kamoskam kojickam sa deti tiez budili.. mne sa prve prestalo budit po 3.m. ( dojcene), druhe sa budilo raz a od roka uz prespalo celu noc.

malinajahoda
2. dec 2019

Mne sa nebudila vôbec práveže. Ja som ju musela budiť každé 3 hod, aby aspoň niečo máličko vypila.

sonik231
7. dec 2019

Mame 4m od 3 týždňa smr na um a neprespal este ani raz celú noc budí sa 1-2krat

lubomirasas
7. dec 2019

@zuzkap142 môj syn má osemnásť mesiacov a na UM je od dvoch týždňov. V noci sa mi stále budí dvakrát na mlieko. Vypije a spí ďalej.