Kedy ste videli zmenu pri zmene mlieka na antirefluxné?

mariac91
29. dec 2024

Dobrý deň pre koliky a tráviace ťažkosti (zelena riedka stolica raz za 3 dni ) a skrytý reflux som zmenila dnes mlieko na Sunar ÁR comfort , ale mám pocit, že sme nijako nevyhrali ani pri tomto mlieku. Mala plače ešte viac , zaspinka zobudí sa s kolikou a tak dookola zaspí vstane hneď s kolikou. A mliecko sa jej naďalej vracia - dokonca jej vyšlo mliecko von. Pri predošlom ho nevyblinkla len bolo počuť ako sa vrátilo a prehltla . Teraz neviem či čakať vydržať na tomto mlieku , ci sa to zlepší , alebo som zle zvolila mliecko . Uvažovala som totižto či dať mliecko ÁR na reflux alebo či nebude potrebné mliecko na ABKM . Zajtra budem volať doktorke samozrejme , ale skúsenosti mamičiek sú niekedy viac ako rada lekára . Preto by má zaujimalo kedy ste videli pri refluxe a zmene mlieka na ÁR zmenu u bábätka. Poraďte lebo už som nešťastná ako sa mala trápi a my s nou

dominima
29. dec 2024

Ahoj, poviem ti pravdu skoro už 2tt od narodenia máme AR mlieko a máme skoro 6m a stále grcká mlieko.. čiže nik nezaručí že nebude grckat. To mliečko je husté, dieťatko si odgrgne aj tak jej vyjde prúdom a už ma aj prikrmy čiže grcká aj tie..
Nech to už skončí lebo sa nedoperem ale pre jej zdravie všetko ♥️

lenuska9999
29. dec 2024

@mariac91 pri prvom synovi sme skúšali rôzne mlieka , až nakoniec sadol Nutrilon ÁR. Všetky ostatné mlieka prúdom vygrckal. Z tohto tak maximálne mu trošku vyšlo na Peru keď si odgrgol. Dcéra tak isto bola od začiatku prikrmovaná, v nemocnici dávali nejaké hipoalergenne mlieko, strašne z neho grckala , tak sme dali Nutrilon ÁR a tiež veľká spokojnosť. Nám ho aj predpisovala pediatrička potom.

danielahamar
29. dec 2024

Malý mal vseliake mlieka, 8typov medzi nimi aj AR /na reflux ok, ale hnačky boli stále/ a nakoniec abkm. A inak do 3 dní vidieť rozdiel vždy.

mariac91
autor
29. dec 2024

@danielahamar no teraz po tomto sunare ÁR - dnes ho ma prvý deň, no je to čistá tragédia. Ešte horšie ako na tom Beba sensitive. Oveľa viac sa jej to mliecko vracia - zhoršil sa jej reflux, nepokojná je, zaspí hneď je hore, strašný plač , kolika. A teraz neviem či jej to mlieko nesadlo alebo čakať že sa to zlepší? No je to čistý horor. Zatiaľ najhoršia reakcia a to som čakala že keď je ÁR tak sa to zlepší

danielahamar
29. dec 2024

@mariac91 podľa mňa nesadlo, ak vyvádza viac ako pred tým.

gaia14
30. dec 2024

Ak potrebuje sensitive mlieko, len hustejsie, da sa zahustit Nutritonom akekolvek mlieko. Porad sa s doktorkou, nam tak odporucila, lebo ja som davala aj prikrm aj svoje odsate, oboje zahustovane nutritonom a cca po dvoch dnoch uz bolo vidiet rozdiel.

danielahamar
30. dec 2024

@gaia14 áno presne Nutriton, nevedela som si spomenúť ako sa to vola