Ahojte maminky,
Chcela by som sa opýtať, tie ktoré ste dávali detičkám UM antirefluxné, čo bolo pre vás indikáciou pre ukončenie podávania? Resp. ako ste vedeli, že už treba prejsť na obyčajné bez prívlastku AR?
Ďakujem 🙂
Skúsila som. Síce negrckal, ale zase koliku chytil a nepokojne spinkal. Asi ešte chvíľu budeme na AR.
Vďaka za radu
Ar nutrilon mame na recept po gastro vyšetreni od narodenia, po roku sa pise nova,ziadost, schvalena na dalsi polrok.ma narok na mlieko na predpus do troch rokov,
My sme testy nemali tak preto sa pýtam
Nezačala som mu ho dávať sama, mal najprv vyšetrenie na gastre, kontrolu a stále ho máme na predpis. V auguste zas kontrola. Náš už na tej prvej kontrole nezvracal ale aj tak to nebolo ešte úplne ok. Takže človek sám to len tak nevie odhadnúť, podľa mňa.
My sme samostatne zacali podavat ARko a telefonicky sme to nasledne konzultovali s lekarkou, ktora nase rozhodnutie schvalila. Nakolko som ale maleho nechcela davat na tieto vysetrenia a vlacit ho po rontgenoch a pod. tak ho platime v plnej miere sami. Len som chcela vediet ako podla skusenosti zhruba ten reflux trva
@sunny_g ved to vysetrenie neni.nic strasne 🙂 2ultrazvuky a to bolo cele
Nie je to take jednoduche @ludmilka2407 ... podla lekarky by som musela ist do Karlovky k jednej lekarke, ktora ma mozno vezme a mozno nie, potom od nej by som dostala papier na dalsie vysetrenie a sono na Kramaroch, kde mali termin najskor o pol roka takze som sa vzdala. Navyse nemame ani auto aktualne pojazdne...
@sunny_g vyskúšaj dať obyčajné a keď sa bude vracať mliečko a grckat znamená že ešte nieje ten správny čas...to sa nedá zaskatulkovat každému bábätku ináč dozrieva trávenie...