Dobrý večer dievčatá, prvú dcérku som kojila a teraz je syn na umelom a nemám šajnu či už môžem prejsť na 2 umelého mlieka...synčeka mal 5 mesiacov, jeden vchod za deň je nahradený mliekom,stane sa že aj dva vchody nahradime..(niekedy zase ešte doplníme mliekom po hodine príklad obed) ešte mam aj 4 pixle jednotky mlieka.tak neviem či to ešte minieme pomaly alebo už mám dvojku kúpiť..nespí celú noc,budi sa na papanie.
@vektricka16 kludne dávajte 1. Ja som tak malej davala az ked končila s jednotkou tak sme prechadzali na dvojku. A 2 sa dava od ukončenia 6m. 🙂
@vektricka16 máš to napísané na krabici tuším že do šiesteho mesiaca sa pije 1 po ukončení 2
@vektricka16 je na krabici že do 6 mes.sa dáva jednotka..ale niekde som čítala že keď sa už nahradí niektore mliečko prikrmom tak sa už môže prejst na dvojku..lebo naša doktorka sa má už na poradni v 4.mesiaci pýtala či uz mu dávam dvojku😎
Tak vklude dokocnime tu jednotku a bude 🙂
Ja davam svojmu synovi sem tam stale 1ku aj ked uz ma dva roky. Vraj je najviac kontrolovana lebo je pre babatka, cize to nejak neriesim. Ani nebudem prechadzat na inu, uz len s tym mliekom skoncim, nic sa mu nestane ked ju nechas dlhsie.
Domíňaj jednotku a potom prejdi na dvojku 😉 ja som sa o tom s pediatričkou radila a ona, že nie je nutné to dodržať striktne. Môj bol na jednotke tuším do ôsmeho mesiaca..
Na krabici od mlieka by to malo byt napisane. Zvycajne to byva od ukonceneho 6 mesiaca