ahojte, poradte mi v ktorých obchodoch v Polsku sa da kupit ich Bebilon a aka je tam jeho cena? Rozhodujem sa ist si ho tam nakupit, tak budem vdacna za kazdu radu
kamoska si ho chodila kupovat do Jablonky obchod Rajsky kupovala ho tam za polovicu ako u nas stoji Nutrilon.
odhovárať ťa síce nechcem od kupovania poľských vecí pre dieťatko.ale ja osobne by som radšej kúpila maďarský nutrilon-milumil.je tiež lacnejší ako nutrilon,a zatiaľ v maďarsku nebol žiaden "potravinový" škandál.my sme ho chodili kupovať do ózdu,ale predávajú ho v každej lekárni,aj v tescu,dm-ke.boli sme dokopy asi 3x,a stále sme kúpili viac,čiže boli sme zásobení až kým malá nemala rok
@nanka2910 kupis ho aj v beznych supermarketoch - Carrefour, Real,... Cena vsetkych mliek je nizsia ako u nas, maju nizsiu dan na tieto vyrobky... Sleduj letaky na internete, byvaju akcie. Ja sa potravin polskych nebojim - aj Polsku su kvalitne i nekvalitne potraviny - je tam ovela vacsi vyber ako u nas a samozrejme kvalita zavisi od ceny.
my sme chodili do leclerc v targu...myslim, ze pri tychto mliekach nemoze vzniknut nejaky problem, kedze je to presne ten isty vyrobca, ako u nas....nutricia myslim...stoji o 6 eur menej velke balenie...
normalne v potravinach, ako u nas v tescu alebo hocikde inde...mi platime kartou, je to najvyhodnejsie...eurami sa neda a nie je az tak dobry kurz, ked menis peniazky....
@nanka2910 myslim, ze v kazdej lekarni, ale my sme objednavali cez dinosklep.pl,,,