Baby poradte mali sme sunar Ha1 z toho sa mala nevedela vykakat;mala krce stale plakala.. tak som zmenila za nutrilon colic a momentalne mi kaka hned pri piti mlieka takze pri kazdom jedeni. Mame 1mesiac.mam zmenit mlieko? Alebo to nevadi ked kaka po kazdom jedeni. Nema to uplne riedke je zltej farby len to ze kaka do kazdej plienky.bojim sa az z toho nema hnacku kes takto bide pokracovay
Niektoré deti kakaju po každom papani. Pokial neplače, nemá kŕče, tak je to ok. Žltá farba je tiež ok
Nemen hned mlieko mala ma mesiac a uz ma za sebou druhu znacku. To tiez nieje uplne prinosne. To ze kaka, je super bud rada ze kaka ak to nieje hnackovite a prospieva..
Skus masirovat brusko v smere hodinovCh ruciciek po teplom kupeli, nasad probiotika, skus dat mlieko na dvakrat aby si odgrgla medzi tym.
V takomto veku je to normálne, niektoré bábätká kakaju 1-2x za deň, niektoré veľa.. Aj môj synček tak kakal od narodenia až do asi mesiaca a pol, doktora povedala ze je to v poriadku, a teraz už kaka menej 🙂