Je pokračujúce mlieko sýtejšie?

ninka1609
9. mar 2017

Ahojte chcem sa opytat ci je pokracujuce mlieko sytejsie alebo co ..lebo my budeme mat pol roka a doktor nam predpisal uz dvojku mliecko dakujem

evittam
9. mar 2017

@ninka1609 Nejde o to ci je alebo nie je sytejsie. Ide o zlozenie-polrocne dieta potrebuje ine zlozenie mineralov, vitamínov a inych latok ako novorodenec...A prihliada sa samozrejme aj nato,ze ma uz prikrmy.😉

kacenka2803
9. mar 2017

@ninka1609 má viac vitamínov minerálov keďže staršie dieťatko toho potrebuje viac

ninka1609
autor
9. mar 2017

Jaaaj 😀 ja len preto som tak myslela lebo nam lekar povedal ze ked spimee v noci dobre tak budeme este lepsie 😀

juma2
10. mar 2017

Presne ako ti píšu babuľky hore, ono nie že by bolo sýtejšie ale väčšie bábätko potrebuje už iné zloženie čo sa vitamínov týka. Preto sú aj mliečka takto rozdelené do viacerých ako keby odrastených skupín... Ak chceš aby ho viac zasýtilo musíš mu dať jednoducho väčšiu dávku🙂

ninka1609
autor
10. mar 2017

@juma2 mne netreba viac zasitit malinka mi klop klop spinka celu noc...len som vychadzala z doktorovej vety 😀

lumi46
10. mar 2017

obsahuje viac cukru a menej mineralov 🙂

uzanka16
10. mar 2017

Ako pisu je ine v zlozeni mineralov ale co mam ja skusenost su menej sytejsie tie mliecka pokracovacie.